Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Η πλειοψηφία των Ελλήνων εχθές ντράπηκε για την κατάντια του ψεύτη πρωθυπουργού τους



Κώστας Βουκελάτος

Οι Έλληνες εχθές ντράπηκαν ακόμα μία φορά για τον πρωθυπουργό που έχει η χώρα.

Ντράπηκε ο Έλληνας όταν άκουσε τον Τσίπρα να λέει ότι μείωσε την ανεργία και το είπε μάλιστα με τέτοια άνεση που μόνο ένας χωρίς ψυχή και φιλότιμο θα το έλεγε.

Ντράπηκε ο Έλληνας όταν άκουσε τον Τσίπρα να λέει με θράσος και χωρίς να κοκκινίζει ότι «Σιγά ρε παιδιά! Και εγώ πήγα διακοπές το Πάσχα και είδα τι γινόταν». Είδε αυτός που δεν ντρέπεται καθόλου τις ταβέρνες γεμάτες και κατάλαβε ότι δεν έχουμε κρίση και δεν του είπε κανένας ούτε ο δημοσιογράφος που ήταν απέναντι του να σηκωθεί να φύγει να μην τον βλέπει και τον ακούει ο κόσμος.

Ντράπηκε ο Έλληνας όταν τον άκουσε να λέει "ότι δεν βλέπει έξω που κυκλοφορεί κανένα να διαμαρτύρεται" και αναρωτήθηκε γιατί δεν διαδηλώνουν σήμερα καρφώνοντας τον εαυτό του ότι ήταν αυτός ο Αλέξης Τσίπρας και οι ομάδα του που οργάνωνε τις διαδηλώσεις με τους δήθεν αγανακτισμένους και τις επιθέσεις των  αντιεξοσιαστών έξω από την βουλή που έκαιγαν και κατέστρεφαν.

Ποιος δεν έμεινε άφωνος όταν είπε ο απίστευτος κωλοτούμπας «(Η Μέρκελ) είναι μια πολιτικός, η οποία έχει συναίσθηση της ευθύνης και θα έλεγα –τολμώ να το πω- ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντροδεξιό κόμμα, είναι ανοιχτόμυαλη» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Ο Σόιμπλε είναι ένας πολύ σοβαρός και σεβαστός πολιτικός και "αντίπαλος"».

Που είναι τώρα οι αγανακτισμένοι; Που είναι οι αντιεξουσιαστές στο Σύνταγμα; Οι πρώτοι έχουν βολευτεί και οι δεύτεροι τους έχει δοθεί χώρος γύρω από το πολυτεχνείο και την Χαριλάου Τρικούπη να εγκληματούν καθημερινά.

Μόλις πέσει αυτή η άθλια κυβέρνηση έτσι και δούμε οι σοβαροί πολίτες τους δήθεν αγανακτισμένους και πάλι στο Σύνταγμα κατά της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει, εμείς πρέπει να τους αρχίζουμε στις κλωτσιές και να καλούμε την αστυνομία να τους συλλάβει για απατεώνες.

Ο Αλέξης Τσίπρας μας κορόιδευε εχθές στα μούτρα μας κοιτώντας μας μάλιστα με άνεση και δεν ένιωσε ούτε μία φορά ξεφτιλισμένος ούτε όταν του ξέφυγε από λάθος και είπε ότι θα μοιράζει σχολικά γεύματα και στους ηλικιωμένους.

Σε μία ώρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και μάλιστα έκανε και τον τσαμπουκά αντί να τον έχουν πάρει με τα μικρόφωνα και τις κάμερες στο κυνήγι 

Οι αντιδράσεις του κόσμου στα social media, στα καφενεία στους δρόμους ήταν οργισμένες βλέποντας έναν αποτυχημένο ψεύτη πρωθυπουργό που δεν λέει να ζητήσει συγνώμη και να φύγει, αντίθετα διαστρευλώνει τα πάντα όπως κάνουν τα καθεστώτα, κάθετε άνετος ξεστομίζει ψέματα και λέει αυτός είμαι και σε όποιον αρέσει εγώ ο αποτυχημένος και χυδαίος δεν πάω πουθενά.

Ένα θετικό σχόλιο δεν άκουσα αντίθετα είδα οργή και αγανάκτηση για αυτή την κυβέρνηση που έχει ο τόπος και δεν μας αξίζει, σε κανένα Έλληνα και στην χώρα μας να έχουμε τέτοιες τραγικές προσωπικότητες όπως ο Τσίπρας στο τιμόνι της χώρας. 

Όλοι οι Πρωθυπουργοί προσπαθούν να ωραιοποιήσουν μια κατάσταση, αλλά αυτός εδώ είναι τρελός ψεύτης, εξαπατά ασύστολα και κατά εξακολούθηση, είναι αυθάδεις, θρασύς και ανήθικος σε τέτοιο βαθμό που κοιτάζει και την κάμερα κάνοντας τον τσαμπουκά όπως ο κάνουν μόνο οι επικεφαλής των καθεστώτων στον πλανήτη. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου