Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Άρχισαν οι καταγγελίες για δήθεν συνωμοσία κατά της κυβέρνησης με πρώτο βιολί τον Σκουρλέτη

(Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Για να μην πέσουν με θόρυβο όπως θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων φτιάχνουν σενάρια για να δημιουργήσουν μια εικονική ατμόσφαιρα ότι "Οι ήρωες πέφτουν πολεμώντας" και γελάει ο κόσμος μαζί τους!!

Διαβάζουμε στο ΔΟΛ

Πυρά κατά του ΔΝΤ και του Β.Σόιμπλε για «παρελκυστική τακτική ώστε να φέρουν στα όρια τη χώρα και να κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα» εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Στο στόχαστρό του έβαλε επίσης τον Γ.Στουρνάρα και -φυσικά- τη ΝΔ, για να καταλήξει: «Οι πάντες, εντός κι εκτός χώρας, έχουν συνωμοτήσει κατά της κυβέρνησης».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα, ο Πάνος Σκουρλέτης επανήλθε στο θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας ότι η πώλησή της σε συγκεκριμένο χρόνο αποτελεί «παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα».

Κατηγόρησε, δε, τους δανειστές ότι απαξιώνουν τη ΔΕΗ επειδή θέλουν να την ξεπουλήσουν, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση αγωνίζεται για το δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης.

Δήλωσε, δε, ότι πρέπει να διαμορφωθεί εθνικό μέτωπο μπροστά στις απαιτήσεις των δανειστών, ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπονομεύει αυτό το εθνικό μέτωπο. «Η ΝΔ προτείνει, ό,τι προτείνουν το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι και ακόμη παραπάνω» ανέφερε.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ότι «σιγοντάρει με τις δημόσιες παρεμβάσεις του τις θέσεις του ΔΝΤ και του κ. Σόιμπλε». Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι ο Γ.Στουρνάρας συμπεριφέρεται ως πολιτικό πρόσωπο και όχι ως κεντρικός τραπεζίτης, κάνοντας λόγο για «προκλητική και υπονομευτική στάση».

Ο υπουργός Εσωτερικών απέδωσε την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης στον εκλογικό κύκλο της Ευρώπης και στην «παρελκυστική τακτική του ΔΝΤ και του Β. Σόιμπλε για να φέρουν στα όρια τη χώρα και να κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα».

«Οι πάντες, εντός και εκτός χώρας, έχουν συνωμοτήσει κατά της κυβέρνησης» υπογράμμισε.

Ο ίδιος εξέφρασε, πάντως, την εκτίμηση ότι «σχετικά σύντομα θα κλείσει η αξιολόγηση [...] Προσπαθούμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες που δημιουργούν ανασφάλεια με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες».

Σημείωσε, ακόμη, ότι για να εκτιμηθούν οι επιπτώσεις της συμφωνίας θα πρέπει «να δούμε το συνολικό πακέτο που θα περιέχει τα αντίμετρα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου