Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ντρόπιασαν την Ελλάδα με την στήριξη στον δικτάτορα Μαδούρο οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής



Την ώρα που το Ευρωκοινοβούλιο υιοθέτησε ψήφισμα- χαστούκι για τον αιματοβαμμένο δικτάτορα της Βενεζουέλας πλην των υποτίθεται "δημοκρατών" Παπαδημούλη, Κούνεβα Κούλογλου που είχαν το θράσος να το καταψηφίσουν και στηρίξουν τον δικτάτορα και μαζί τους  οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Μόλις 35 ευρωβουλευτές στήριξαν τον δικτάτορα Μαδούρο και δεν καταδίκασαν το  καθεστώς για τη φίμωση της αντιπολίτευσης αλλά και για μια σειρά αντιδημοκρατικών μεθόδων ακόμα και των δολοφονιών 26 πολιτών και πρώτοι από όλους οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Κατά του ψηφίσματος που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε με συντριπτική και διακομματική πλειοψηφία (ΕΛΚ, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι, Ευρωσκεπτικιστές) 450 συνολικά ψήφων έναντι μόλις 35 αρνητικών.

Με την κίνηση τους αυτή οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεφτίλισαν την χώρα για ακόμα μία φορά και επιβεβαίωσαν όσους έλεγαν ότι ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να καταδίκαζε την πρακτική και τα εγκλήματα του δικτάτορα Μαδούρο παρά τη διεθνή κατακραυγή.

Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ο  Κώστας Χρυσόγονος έδειξε σοβαρότητα και φέρεται να διαφοροποιήθηκε απο το δήθεν δημοκρατικό τρίο των Παπαδημούλη, Κούνεβα, Κούλογλου.

Δεν είχαν την ευθιξία να δηλώσουν έστω αποχή, για να μην ξεφτιλίσουν την Ελλάδα γιατί γιατί το να ξεφτιλίζονται οι ίδιοι είναι δικό τους θέμα και ίσως θα πρέπει να μετακομίσουν στην Βενεζουέλα για να περάσουν καλά στην αγκαλιά του δικτάτορα.

 Είναι μια από τις πολύ λίγες φορές που Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι ακόμα και Ευρωσκεπτικιστές ταυτίστηκαν σε μια ψηφοφορία δίνοντας ένα μάθημα δημοκρατίας στους ευρωβουλευτές Παπαδημούλη, Κούνεβα, Κούλογλου και του ΚΚΕ, Χρυσής Αυγής.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου