Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αστυνομικοί και πολίτης παρέσυραν πεζό και τον εγκατέλειψαν νεκρό!



Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 4 Απριλίου τα ξημερώματα, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ασπροχώματος - Πύλου. Τρία διαδοχικά οχήματα παρέσυραν έναν 80χρονο που περπατούσε στο δρόμο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Κανένας από τους τρεις οδηγούς δεν σταμάτησε εγκαταλείποντας τον ηλικιωμένο στο σημείο.

Μετά το περιστατικό το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και ζητούσε από αυτόπτες μάρτυρες να βοηθήσουν στις έρευνες. Στη συνέχεια ακολούθησε η εξέταση υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που έδειξαν και τους τρεις οδηγούς να απομακρύνονται από το σημείο αφού χτύπησαν τον 80χρονο.

Υπήρξε και μια ακόμη αποκάλυψη. Οι δυο οδηγεί είναι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Πρόκειται για έναν 54χρονο αστυνομικό και μία 45χρονη αστυνομικό που παρέσυραν τον άντρα με τα ΙΧ τους. Ο τρίτος άνθρωπος είναι ιδιώτης 75 ετών.

Ο ιδιώτης υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε ότι ήταν άνθρωπος αυτό που χτύπησε. Το ίδιο έκανε και η 45χρονη αστυνομικός. Μόνο ο 54χρονος ειδοποίησε την υπηρεσία του, αναφέροντας ότι υπάρχει νεκρός άντρας στο δρόμο. Ο ίδιος πάντως δεν παρέμεινε στο σημείο.

Τελικά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και των τριών εμπλεκόμενων με τις κατηγορίες πρόκλησης τροχαίου και εγκατάλειψης. Παράλληλα διενεργείται ΕΔΕ για τους δυο αστυνομικούς.





Πηγή: tvxs.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου