Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Σκληροί κακοποιοί στην Ηλεία πυροβολούν δολοφονούν και κακοποιούν σκυλάκια




Όργιο κακοποίησης και δολοφονίας αθώων ψυχών γίνεται στην περιοχή της Ηλείας με σκληρούς κακοποιούς να πυροβολούν και να κακοποιούν μικρά σκυλάκια.

Σημειωτέων ότι οι συγκεκριμένοι κακοποιοί είναι επικίνδυνοι και για την ασφάλεια ανθρώπων αφού η συμπεριφορά τους στα αθώα σκυλάκια δείχνει το πόσο αδίστακτοι είναι στο να διαπράξουν κακουργήματα με πρώτο την δολοφονία και σε συνανθρώπους μας.



Σύμφωνα με το dete.gr τα φαινόμενα στην περιοχή είναι συχνά 

Νέο κρούσμα απίστευτης βαρβαρότητας, με θύματα μικρά σκυλάκια, σημειώθηκε την Κυριακή, στην πόλη της Βάρδας.

Επιτήδειος δηλητηρίασε με φόλες όχι ένα, όχι δύο αλλά δεκάξι σκυλιά. Ο δράστης αναζητείται από τις αρχές, καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε τόσο στο Α.Τ. Βάρδας, όσο και στη φιλοζωική.



Κουρτέσι: Το μικρό σκυλάκι βγήκε από το σπίτι και κάποιος το πυροβόλησε με αεροβόλο! Το σκυλί μεταφέρθηκε από την ιδιοκτήτριά του στην κτηνίατρο κ.Παναγιώτα Τσάγκου που δεν είναι η πρώτη φορά που χειρουργεί σκύλο πυροβολημένο.

Στρούσι: Η εικόνα ήταν σοκαριστική. Με δεμένα πόδια και με βγαλμένο το ένα του μάτι μετά από άγριο ξυλοδαρμό βρέθηκε να ψυχορραγεί στην άκρη του δρόμου στο Στρούσι ένα σκυλί. Μάλιστα ο βασανιστής του το είχε κτυπήσει με μανία στο κεφάλι με σκοπό να του ανοίξει το κρανίο με αποτέλεσμα το μάτι του σκύλου να πεταχτεί έξω!

Η Αντα Παναγιωτοπούλου μέλος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Λεχαινών σοκαρίστηκε όταν είδε το σκυλί. Χωρίς καθυστέρηση, μετέφερε αμέσως το δύστυχο ζώο στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου στα Λεχαινά . Σήμερα το σκυλί θα χειρουργηθεί.

Λεχαινά: Αυτοκίνητο χτυπά κουτάβι τριών-τεσσάρων μηνών. Το σκυλί τραυματίζεται στα πίσω πόδια του και ουρλιάζει από τον πόνο. Ο οδηγός που το κτύπησε δεν σταμάτησε. Κάποιοι άλλοι κοιτούν το σκυλί και συνεχίζουν το δρόμο τους. Το σκυλί προσπαθεί να πάει στην άκρη του δρόμου, και το κτυπά ευτυχώς ελαφρά, ένα άλλο ΙΧ. Ούτε αυτός ο οδηγός σταματά. Ευτυχώς για το δύστυχο κουτάβι, βρέθηκε μετά από λίγο κάποιος συνάνθρωπός μας και το μετέφερε βαριά τραυματισμένο πάλι στην Παναγιώτα Τσάγκου.

Η κατάσταση όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ είναι πάρα πολύ σοβαρή στην περιοχή και η αστυνομία επιβάλλεται να ερευνήσει και να συλλάβει τους κακοποιούς που διαπράττουν τόσο σοβαρά εγκλήματα τα οποία όπως προείπαμε είναι θέμα χρόνου να γυρίσουν και σε ανθρώπινες ζωές γιατί η συμπεριφορά των δραστών μόνο με σκληρών κακοποιών μπορεί να συγκριθεί.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου