Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Σε ΣΑΚΟΥΛΑ σε κάδο βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα που αγνοούνταν - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο πα - ΤΕΡΑΣ




Σε τραγωδία εξελίχθηκε η αναζήτηση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη, που αγνοούταν τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγία Βαρβάρα.

Γύρω από το σπίτι του 6χρονου κοριτσιού, για το οποίο εκδόθηκε κι Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, αστυνομικοί με ειδικά σκυλιά είχαν εστιάσει τις έρευνές τους και προσπαθούσαν να το βρουν.

Η αναζήτησή της έλαβε τέλος με τραγικό τρόπο, μιας και το κοριτσάκι βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στραγγαλισμένο σε σακούλα μέσα σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Ως βασικός ύποπτος εξεταζόταν ο πατέρας της, συνταξιούχος αστυνομικός, που από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης βρισκόταν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.  



Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο 61χρονος πατέρας της μικρής, ο οποίος στις καταθέσεις του είχε υποπέσει σε αντιφάσεις, τελικά ομολόγησε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ότι είναι ο ιθύνων νους πίσω από την αποτρόπαια πράξη, την οποία απέδωσε στην "κακιά στιγμή".

Αποκάλυψε, δε, στις Αρχές ότι την πήρε αγκαλιά, θέλοντας να την ηρεμήσει, μιας και η 6χρονη έκλαιγε και ήθελε τη μαμά της, αλλά τελικά την έσφιξε παραπάνω και η Στέλλα εξέπνευσε. Μάλιστα, ο πα - τέρας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς σε ποιο κάδο θα βρουν το παιδί του...



Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου