Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Με πλούσιο επεισοδιακό μητρώο ο 42χρονος Χρυσαυγίτης που κατηγορείται για τον ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ σε φοιτητή




Στην ίδια σκληροπυρηνική ομάδα με έναν οπαδό της Χρυσής Αυγής που δεν διστάζει να επιτεθεί με σιδηρολοστό κατά τηλεοπτικού συνεργείου,  ήταν και ο 42χρονος ο οποίος  κατηγορείται  για την βίαιη επίθεση και τη ληστεία σε βάρος του φοιτητή στους Αμπελοκήπους.

Σύμφωνα με καταγγελίες το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής συμμετείχε ενεργά και στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πέρσι τον Απρίλιο στον Πειραιά μεταξύ αριστεριστών και ομάδας κρούσης της Χρυσής Αυγής με αφορμή τους μετανάστες.

Σε εκείνα τα επεισόδια ο 42χρονος φέρεται να απείλησε μια δημοσιογράφο η οποία βρέθηκε ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα.  Η ίδια, με την φωτογραφική της μηχανή τον απαθανάτισε μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

«…Μαζί με ένα ακόμα μέλος της Χρυσής Αυγής, ήρθε προς το μέρος μου, με κλώτσησε, με χτύπησε και απείλησε να με σκοτώσει. Τότε ήμουν τυχερή καθώς, τον συγκράτησαν άλλοι που ήταν στο σημείο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα τους την στιγμή που απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν.»

Ως Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης των Αμπελοκήπων και μέλος της Κεντρικής επιτροπής ο 42χρονος εμφανίζεται να είναι από τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής και στενός συνεργάτης του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τον είχε πάντα στο πλευρό του. Άλλοτε ως συνοδό προσωπικής ασφάλειας και άλλοτε ως συνομιλητή στο βήμα. 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τον θεωρεί ως άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του. Συνοδεύει την κόρη του Ουρανία στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής,  ενώ όπως λέει και ο ίδιος ο  42χρονος,  δεν θα διστάζει να δώσει ακόμη και τη ίδια τη ζωή του για το κόμμα.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος  ως  επικεφαλής της εσωτερικής ασφάλειας  των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων,  το Σεπτέμβριο 2013 έδιωξε κακήν κακώς συνεργείο με Βρετανούς δημοσιογράφους  οι οποίοι  είχαν έρθει για να καλύψουν τη σύλληψη της ηγεσίας του κόμματος.


Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου