Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Τσίπρας νομίζει ότι είναι ακόμα αριστερός με αυτά που υπογράφει και γελάει όλη η Ελλάδα που το ακούει!!!



Που είναι η μέρες του 2014 όταν ο μέγας πολιτικός απατεώνας και λαοπλάνος κορόιδευε και εξαπατούσε τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι είναι «Εθνικό έγκλημα η πώληση της ΔΕΗ που πρέπει να αποτραπεί» και για να ανατραπεί, όπως έλεγε, το «ξεπούλημα» καλούσε τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να συγκροτήσουν ένα παλλαϊκό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο.

Γελάει ο κόσμος για τις σημερινές αντιδράσεις του Μαξίμου και του Τσίπρα στην αντίθετη άποψη του κ. Σκουρλέτη για την πώληση της ΔΕΗ.

Η Καθημερινή έγραψε ότι, πηγές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον απάντησαν σε αυστηρό ύφος στον υπουργό, επισημαίνοντας ότι «κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό» και πρόσθεσαν ότι «αν τη συμφωνία μπορεί να τη διαχειριστεί ιδεολογικά ο Τσίπρας, τότε μπορεί να τη διαχειριστεί ο κάθε βουλευτής».

Εντωμεταξύ είναι αποδεδειγμένο ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε την πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΚΟ στο σπίτι του άρα ούτε για πλάκα τόσο σοβαρά θέματα και όμως το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να ανακαλέσει στην τάξη τον  υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, σε μια προσπάθεια να μετριάσουν το θόρυβο που έχει προκληθεί από τις κινήσεις να ξεπουληθούν τα πάντα για να επιβιώσει η ομάδα του Μαξίμου με αρχηγό τον κύριο που κάνει τον πρωθυπουργό.

Το κόμμα του κύριου Τσίπρα είναι πλέον σε πλήρη συναγερμό και όπως φαίνονται τα πράγματα τελικά η ηθική και η σοβαρότητα θα νικήσει μερικούς μήνες παραμονής ακόμα στην καρέκλα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου