Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Γρηγόρης Ψαριανος: «Μονταζιέρες» η Βουλή και το Αθηναϊκό Πρακτορείο



Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιοποίησε αποσπασματικά και δια της μεθόδου της μονταζιέρας τοποθετήσεις των εκπροσώπων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, στο επίκαιρο θέμα της μονιμοποίησης μετακλητών υπαλλήλων, επισημαίνει ο βουλευτής του Ποταμιού

Για μεθόδους μονταζιέρας κατηγορεί την Βουλή και το Αθηναϊκό Πρακτορείο το Ποταμι, με αφορμή - όπως υποστηρίζει- αποσπασματικές διαρροές απο "κλειστή" συνεδρίαση προκειμένου να φανεί πως οι πρόσφατες "μονιμοποιήσεις" ημερερων μετακλητών είχαν διακομματική στήριξη.

Σε ανακοίνωση του, ο Γρήγορης Ψαριανός επισημαίνει πως "το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιοποίησε αποσπασματικά και δια της μεθόδου της μονταζιέρας τοποθετήσεις των εκπροσώπων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, στο επίκαιρο θέμα της μονιμοποίησης μετακλητών υπαλλήλων, με ευθύνη του ΠτΒ Νίκου Βούτση.

Το θέμα, μεταξύ άλλων, ετέθη στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής και «διέρρευσε υπηρεσιακώς» συρραφή της τοποθέτησης των κ.κ. Παπαθεοδώρου (ΔΗ.ΣΥ), Τραγάκη (ΝΔ), Μ.Γεωργιάδη (Εν.Κεν) και Γ.Ψαριανού (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ), με τρόπο τέτοιο ώστε να παρουσιάζεται η θέση τους ως στήριξη στις ενέργειες και την πολιτική ταχυδακτυλουργία του Προέδρου της Βουλής και της Επιτροπής Κανονισμού κ. Νίκου Βούτση".

Ο βουλευτής του Ποταμιου υπογραμμίζει πως «η "φιλοκυβερνητική διαρροή" έγινε -άγνωστο πώς- παρότι η συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής ήταν κλειστή, όχι δημόσια και εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, ακόμα και του καναλιού της Βουλής. Από αυτό το τελευταίο προκύπτει ευθέως το σοβαρό πολιτικό και ηθικό θέμα του πώς έγινε αυτή η διαρροή και ποιος έκανε το "μοντάζ για το ΑΠΕ" και προσθέτει "Όσον αφορά δε στην ουσία του πράγματος, στη διαστρέβλωση των τοποθετήσεων και την παραπληροφόρηση, προκύπτει ακόμα σοβαρότρο ζήτημα αξιοπιστίας και εγκυρότητας του ΑΠΕ και απόλυτη ευθύνη του ΠτΒ. Στον δρόμο που χάραξαν κανάλια, εφημερίδες και άλλα μέσα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, ορντίναντσες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως γλαφυρά περιγράφονται, στον δρόμο αυτής της δόξας και το ιστορικό και άλλοτε έγκυρο ΑΠΕ. Τώρα θα πρέπει αν το λέμε ΒΠΕ!»



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου