Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ο Εβδομαδιαίος μονόλογος προπαγάνδας Κουρουμπλή από την εκπομπή του Αυτιά



Λές και βγήκε από παρθενογένεση ο Κουρουμπλής και με μονολόγους στις τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς αντιπολίτευση λέει ότι θέλει ασύδοτα και χωρίς ίχνος φιλότιμου.

Ο πρώην βαθύ Πασοκ υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας και νυν βαμμένος Συριζαίος και υπουργός της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε το θράσος να κατηγορεί τους άλλους και τον γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια.

Το μισάωρο του Κουρουμπλή κάθε Σαββατοκύριακο από την εκπομπή του Αυτιά είναι δεδομένο με ένα Κουρουμπλή να κάνει κριτική σε όλα και για όλους χωρίς ίχνος αυτοκριτικής με μπόλικη προπαγάνδα και ψέμα τύπου ομιλίας χωρίς σχεδόν καμία διακοπή.

Μόλις τέσσερα λεπτά δέχτηκε ο Κουρουμπλής να είναι παρών στον εβδομαδιαίο μονόλογο του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ  Βασίλης Κικίλιας και το άνχος ήταν να του απαντήσει πώς δεν θα γίνουν εκλογές η μόνη τους έννοια, ο μόνος τους φόβος.

Σήμερα ακούσαμε τα απίστευτα όπως :

Η τετραετία θα εξαντληθεί ο καθημερινός φόβος του. Είπε το απίστευτο  αυτή είναι κυβέρνηση   οκταετίας και δεν έχει σταματήσει ο κόσμος να γελάει και να φοβάται παράλληλα μην τυχόν και πάθουμε τέτοιο κακό.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Υπουργός Ναυτιλίας το τερμάτισε λέγοντα το απίστευτο που εξόργισε όσους άμοιρους άκουγαν τον μονόλογο του ότι «ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα. Εμείς θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου για να βγάλουμε τη χώρα από από την καταστροφή».  

Κύριε Κουρουμπλή μου με όλο τον σεβασμό (και είναι το μοναδικό για το οποίο σας σεβόμαστε ) εάν μπορούσατε να δείτε το βλέμμα του Τσίπρα δεν θα το λέγατε αυτό το τραγικό!! Ρωτήστε το 90% των Ελλήνων που το έχουν δει!!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου