Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ζαχαριάδης: Η διαφορά μεταξύ Τσίπρα και Σώρρα είναι ότι ο πρώτος έχει εκλεγεί και είναι Πρωθυπουργός



Η είδηση δεν είναι ο καυγάς μεταξύ Ζαχαριάδη και Οικονόμου είναι η απάντηση Ζαχαριάδη στον Οικονόμου για τα σχόλια του που έκανε για τον καταζητούμενο Σώρρα.

Η ερώτηση του  δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ για το αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει κατώτατο μισθό 751 ευρώ ήταν η αρχή για να απαντήσει ο κ. Οικονόμου : «Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης. Αυτά τα λέει ο Σώρρας και ο Τσίπρας τα είχε πει», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Ζαχαριάδη που είπε : «Είναι ντροπή αυτά που λέτε. Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα. Λέτε τον Τσίπρα, Σώρρα. Τι να σας πω τώρα».

«Ποια ήταν η διαφορά;», ρώτησε ο κ. Οικονόμου τον κ. Ζαχαριάδη  και ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε άνετα και ψυχρά : 

«Οτι έγιναν εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015». «Η διαφορά είναι ότι τον ένα τον κυνηγάει η αστυνομία και ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας».

Άρα για τον κ. Ζαχαριάδη η μόνη διαφορά μεταξύ του καταζητούμενου Σώρρα και κ. Τσίπρα είναι είναι ότι ο κ. Τσίρπας είναι πρωθυπουργός και μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει χωρίς να τον ακουμπάει η δικαιοσύνη και η αστυνομία!!!!!!

ο κ. Οικονόμου διόρθωσε μετά λέγοντας «Δεν είπα ότι είστε ο Σώρρας. Είπα όμως ότι η προεκλογική σας παροχολογία δεν διαφέρει από το στιλ του Σώρρα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου