Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η κ. Πέρκα δεν βλέπει την ανικανότητα τους και θεωρεί ότι η φοροδιαφυγή είναι υπεύθυνη για την υπερφορολόγηση



Τραγικές δηλώσεις από όλα τα στελέχη της κυβέρνησης που δεν κάνουν καμία αυτοκριτική για την ανικανότητα και την ανεπάρκεια που τους διακρίνει και ρίχνουν τις ευθύνες παντού σε όλους ακόμα και στους πολίτες για την υπερφορολόγηση που επιβάλουν.

Καθεστωτικές πρακτικές υιοθετούν τα στελέχη της κυβέρνησης καταγγέλοντας τους άλλους ακόμα και τους πολίτες για τις πρακτικές είσπραξις που επιβάλουν.

Στην φοροδιαφυγή με θράσος και χωρίς ντροπή  χρέωσε την υπερφορολόγηση των πολιτών η γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα.

«Η υπερφορολόγηση έρχεται από τη φοροδιαφυγή που υπήρχε τόσα χρόνια», δήλωσε μέσα σε άλλα πολλά η κ. Πέρκα σε τηλεοπτική συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ

«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με στοιχεία και επιχειρήματα», συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ΣΚΑΪ.

Η κ. Πέρκα όρισε ως στόχο της κυβέρνησης να βγει «η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια» λες και δεν ξέρει σε τι κατάσταση έχει φέρει την κοινωνία η πολιτική του κόμματος της.

«Πρέπει να επιμείνουμε μέχρι τελευταία στιγμή για τα αντίμετρα», ανέφερε και επεσήμανε πως θα είναι μεγάλη επιτυχία ο καθορισμός των μεσοπρόθεσμων μέτρων.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου