Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Καταζητούμενη πυροβολεί αστυνομικούς και την κτυπάει περιπολικό!




Η αστυνομία της Τούλσα, στην Οκλαχόμα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα περιπολικού. Δείχνει τη στιγμή που το όχημα της αστυνομίας ρίχνει στο έδαφος μία καταζητούμενη γυναίκα, η οποία κατηγορούνταν για μία σειρά βίαιων εγκλημάτων. Η γυναίκα τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Οι στιγμές είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η καταζητούμενη Madison Sueann Dickson, ύποπτη για αρκετές υποθέσεις πυροβολισμών, εντοπίζεται το Σάββατο, 18.03.2017, να οδηγεί στην περιοχή και όταν οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το όχημά της, εκείνη κατεβαίνει και αρχίζει να τρέχει πεζή, κρατώντας στα χέρια της ένα όπλο!

Πηγαίνει, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, αφού πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, με τον Jonathan Grafton, αστυνομικό του τμήματος της Τούλσα, να την καταδιώκει και πραγματικά να τη "γκρεμίζει" στο έδαφος!




Η αστυνομία χρησιμοποίησε όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (σ.σ. συσκευή για ηλεκτροσόκ) για να σιγουρέψει πως η καταζητούμενη δεν ήταν πλέον επικίνδυνη, ενώ τελικά η Dickson υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι, λίγες ώρες αργότερα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια (μετ' αποδοχών), όσο οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε τις σοκαριστικές στιγμές



Πηγή: rt.com, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου