Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Καμμένος πήρε την απάντηση από την Ντόρα Μπακογιάννη για το άρθρο του στην Δημοκρατία



Αυτοί που πολέμησαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή βρίσκονται σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της ΝΔ υπογραμμίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε μέσα σε άλλα στην εφημερίδα Δημοκρατία.

«Η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση. Δικαίωση που φυσικά τρομάζει όλους αυτούς που σήμερα συνεργάζονται με όσους πλήγωσαν την πατρίδα και την παράταξη και, αντί να απολογούνται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη ακριβώς επειδή οι ίδιοι πρόδωσαν αυτόν τον κώδικα αξιών, εξαπολύουν επιθέσεις πολιτικού φαρισαϊσμού» γράφει ο κ.Καμμένος προσπαθώντας απελπισμένα να κερδίσει κάποιους ψήφους Καρμανλικών ξεχνώντας ότι ο Καραμανλής είναι Νέα Δημοκρατία όπως και οι υποστηρικτές του, ενώ και ο ίδιος ο κ. Καμμένος δεν είναι Νέα Δημοκρατία αλλά μέλος και εταίρος της καταστροφικής κυβέρνησης όλων των εποχών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Καμμένος πήρε την απάντηση του από την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν απαντώ στον κ. Καμμένο γιατί του απάντησε ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως, ο βουλευτής Σερρών, ο οποίος είναι σίγουρα ένας γνήσιος εκφραστής του "καραμανλισμού"» επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη.

«Την απάντησή του ο κ. Καμμένος την πήρε, ότι τον πονάει και τον ενοχλεί τον κ. Καμμένο διότι έστησε πάνω στην καπηλεία και τις δικές του εκδοχές του οποιουδήποτε καραμανλισμού μια ολόκληρη λογική. Λυπάμαι για αυτόν» συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου