Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Όποιος υποστηρίζει νέα μέτρα κ. Παπακώστα σπρώχνει τον Τσίπρα να αποτελειώσει την χώρα



Άποψη 

Και εκεί που η κοινωνία είναι αγανακτισμένη με τα νέα καταστροφικά μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει ο Τσίπρας, τώρα που ακόμα και εσωκομματικά στην κυβέρνηση υπάρχει γκρίνια και ερωτηματικά για το μέλλον εμφανίστηκε η κ. Παπακώστα για να πει τι;

Κυρία Παπακώστα μόνο άμα θέλεις να αποτελειώσεις την χώρα και φοβάσαι ότι θα χάσεις την καρέκλα σου όπως φοβούνται οι κυβερνώντες δεν θέλεις εκλογές και ας έρθουν νέα μέτρα για την χώρα!!

Η κ. Παπακώστα είπε με λίγα λόγια πως το κόμμα πρέπει να ψηφίσει τις ελαφρύνσεις που προτείνει η Κουμουνδούρου ως αντίμετρα στα μέτρα της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές και αυτό θα το είπε σίγουρα χωρίς να ξέρει γιατί το είπε.

"Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί", δήλωσε η βουλευτής και μετά έκανε ότι δεν το είπε

  "Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική  επικοινωνία  υπήρξε. Όσο  με αφορά  λειτουργώ πάντα θεσμικά  και  στηρίζω  τις αποφάσεις  της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα  θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών", είπε προσπαθώντας να διορθώσει όσα είπε στην εφημερίδα.

Η διεύθυνση της εφημερίδας "Ειδήσεις" με μιά απλή ανακοίνωση διέψευσε την διάψευση της κ. Παπακώστα αναφέροντας το περιεχόμενο "Απολύτως ακριβές το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα"



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου