Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Συναίτεροι αφού!! Π. Καμμένος: Μαζί με τον Τσίπρα δίνουμε εντολές στον Τσακαλώτο




Έλα λέμε συνέταιροι αφού!!!!

Διαβάζουμε στο liberal.gr

Π. Καμμένος: Μαζί με τον Τσίπρα δίνουμε εντολές στον Τσακαλώτο

Ως αντί – Τσίπρα περιέγραψε τον εαυτό του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καθώς –μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες- ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος μαζί με τον πρωθυπουργό «δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στο οικονομικό επιτελείο για τη διαπραγμάτευση». Συνεπώς, υποστήριξε  ότι θα είναι πιο ελαστικός  στο μέτρο της μείωσης του αφορολόγητου ακόμη και στα 6.500 ευρώ, όχι όμως στην αύξηση της φορολογίας σε επιχειρήσεις.

Σχετικά με την «κόντρα» του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη απαξιώνοντας επί της ουσίας τον πρώην Υπουργό Παιδείας, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους. «Δεν έχω λόγο να συνεχίσω καμία κόντρα. Έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό. Έχουμε τις διάφορες μας, αλλά ο καθένας κρατάει τις θέσεις του και στις διαφωνίες επίσης τα βρίσκουμε και ψηφίζουμε κατά συνείδηση», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, δήλωσε ευτυχής που ο κ. Φίλης εντάχθηκε στην Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής!

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Βαρουφάκη (η οποία απασχόλησε και την Ολομέλεια) απάντησε, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα: «Είναι σαν να αναπολείς τι λάθος έκανες σε ένα γάμο. Άστα να πάνε....».

Παράλληλα, ο Π. Καμμένος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ και δη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που κρατάει στο ζήτημα της αξιολόγησης. Χαρακτήρισε  «παράλογη πολιτικά» τη γραμμή που έχει χαράξει να πιέζει από τη μία την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση κι από την άλλη να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και να ζητάει επίμονα εκλογές.

Προκειμένου, δε, να δημιουργήσει εσωκομματικό θέμα στον πρόεδρο της ΝΔ υπογράμμισε ότι ήταν καλύτερη η πολιτική που είχε υιοθετήσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως αρχηγός του κόμματος, δηλαδή, να ψηφίσει η ΝΔ τα μέτρα κι έπειτα να ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για άνοιγμα σε «ακροδεξιά στελέχη», σκιαγραφώντας ως τέτοια τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.  «Το βρίσκω παρά φύση να χειροκροτεί το ΠΑΣΟΚ τον Βορίδη.  Να επιβάλλεις ομάδα ηγεσίας αντίθετη με τα ιδεολογικά πιστεύω στελεχών σου δημιουργεί θέμα λειτουργίας», τόνισε χαρακτηριστικά.



Αλέξανδρος Διαμάντης


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου