Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η ληστεία και η βία είναι πράξη αλληλεγγύης για την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ!



Τελικά ποιοι αποτελούν την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ; Την νεολαία του κυβερνώντος κόμματος!!

Κακό πρότυπο χαρακτηρίζεται από την πλειοψηφία των οικογενειών στην Ελλάδα η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ειδικά μετά τις απαράδεκτες ερωτήσεις.

Μόνο μια εγκληματική οργάνωση που εκκολάπτει εγκληματίες μπορεί έχει τέτοιο ερωτηματολόγιο και όχι νεολαία κόμματος!!

Δεν το χωράει ο νους ότι το ερωτηματολόγιο που κυκλοφορεί απο την νεολαία αναφέρεται στην «κλοπή» μια πράξη του κοινού ποινικού δικαίου λέγοντας ότι είναι «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση».



Οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος καλούν τους συνομηλίκους τους να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν συμμετέχουν σε βίαιες διαδηλώσεις, σε καταλήψεις πολιτικών- κομματικών γραφείων και τραπεζών εάν κάνουν κλοπές καθώς και αν αντιμετωπίζουν βίαια ρατσιστικές ομάδες.

«Συμμετέχετε σε οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες;». Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση, καθώς βλέπουμε το ποινικό αδίκημα της κλοπής… να παρουσιάζεται ως πράξη "αλληλεγγύης".



Γίνονται ερωτήσεις για τις καταλήψεις εάν θα συμμετέχουν η εάν θα έχουν συμμετοχή στο μέλλον

Μέσα απο το ερωτηματολόγιο το πάνε και παραπάνω αναφέροντας τον μεγάλο τους καημό  «η κάνναβη είναι φυσικό προϊόν και πρέπει να νομιμοποιηθεί»

Ρωτάνε ακόμα  «η υποχρεωτική στράτευση πρέπει να καταργηθεί», «για μερικά εγκλήματα χρειάζεται να ισχύει η θανατική ποινή»

Και μη χειρότερα!!!!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου