Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ανεξέλεγκτη η Αυλωνίτου είπε : Μετά από 23 χρόνια, οι καταληψίες στη Βίλα Αμαλία θα μπορούσαν να είχαν θέσει χρησικτησίας!



Δεν έχει έλεος η Αυλωνίτου και έχει φτάσει στα όρια τους του Έλληνες με αυτά τα απίστευτα που ξεστομίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Εάν νομίζατε ότι τα είχατε ακούσει όλα από την Αυλωνίτου σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει φρένο ;

Ζήτημα χρησικτησίας  θα μπορούσαν να είχαν θέσει οι καταληψίες στο εμβληματικό κτίριο της οδού Χέιδεν σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου, όπως είπε στο Action 24 αφήνοντας άναυδους τους πάντες. 

Ζήτημα ...χρησικτησίας ώστε να γίνουν νόμιμοι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να είχαν θέσει οι καταληψίες στη Βίλα Αμαλία, είπε με θράσος η Ελένη Αυλωνίτου! 

Μιλώντας στην εκπομπή Action-ΘΕΜΑ  του Action24 με τον Αντώνη Λιάρο και θέμα την εγκληματικότητα, η συζήτηση έφθασε στο ζήτημα των καταλήψεων δημοσίων, αλλά και ιδιωτικών κτιρίων και χώρων. 

Η Αυλωνίτους ανεκέλεγκτη έκανε εκτενείς αναφορές στις καταλήψεις εγκαλώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις για το γεγονός ότι η κατάληψη στη Βίλα Αμαλία κράτησε 23 ολόκληρα χρόνια και
σύμφωνα με την κ.Αυλωνίτου, οι καταληψίες θα μπορούσαν να... είχαν κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τους έδινε ο νόμος και η εκκένωση του κτιρίου που είναι και πάλι σχολείο να μην είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. 

Όπως τόλμησε να πεί η ανεξέλεγκτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «μετά από 23 χρόνια, νομικά αποκτά άλλη ιδιότητα ο καταληψίας. Μιλάω νομικά». Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Πρώτου ΘΕΜΑτος Ματίνας Ηρειώτου αν η κ.Αυλωνίτου θέτει ζήτημα χρησικτησίας, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Ναι, τίθεται νομικά τέτοιο ζήτημα»






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου