Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Κακοποιοί με κάθειρξη 20 χρόνων κάνουν διακοπές στην Ευρώπη χωρίς κανένα πρόβλημα





Γιάννης Αθανασίου


Ποιος Σώρρας; 

Μόνο ο Σώρρας απατεώνες και σκληροί κακοποιοί που έχουν διαπράξει απάτες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και εκβιασμούς με ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών κάνουν διακοπές στην Ευρώπη και μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα ενώ υποτίθεται τους ψάχνουν.

Είναι μεγάλο το κενό ασφάλειας που έχει η χώρα μας και έτσι το εκμεταλλεύονται οι κακοποιοί που ενώ διαπράττουν σκληρά εγκλήματα σκηνοθετούν το θάνατος τους διαφεύγουν στο εξωτερικό και μετά απολαμβάνουν την μεγάλη ζωή έχοντας και σελίδα με το όνομα τους στο facebook.

Παράδειγμα ένας από τους πολλούς σκληρούς κακοποιούς που διαφεύγουν και ζουν άνετα στην Ευρώπη ταξιδεύοντας από την μία πρωτεύουσα στην άλλη και κάνοντας φίλους που συνομιλούν μαζί τους χωρίς να ξέρουν τις περισσότερες περιπτώσεις ποιοι είναι και ποια η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Ο συγκεκριμένος κακοποιός που παρουσιάζουμε στο ρεπορτάζ έχει καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη για απάτες, πλαστογραφία, απόπειρες ανθρωποκτονίας, απάτη επί δικαστήριο, εκβιασμούς, παράνομη οπλοφορία και κατοχή πυρομαχικών και έχει άνετα σελίδα στο facebook και μάλιστα ανεβάζει φωτογραφίες ασύστολα χωρίς να μπορεί να τον αγγίξει η αστυνομία.

Το 2012 λοιπόν ο Ν.Χ. γνωστός κακοποιός της Αθήνας ο οποίος βιοποριζόταν ως μπράβος κάνοντας εκβιασμούς και απάτες σε βάρος οικογενειών και πολιτών στην περιοχή της Καλλιθέας χρησιμοποιώντας μάλιστα ότι είναι μέλος συμμοριών σκληρών κακοποιών, αντιμετώπιζε βαριές κατηγορίες και είχε "μαζέψει" 5 χρόνια για απάτες και εκβιασμούς από καταδίκες του πλημμελειοδικείου και εκκρεμούσαν δίκες για κακουργήματα. Εκκρεμούσε μια σοβαρή κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβιασμού, που εκκρεμούσε στο Μικρό Ορκωτό Αθήνας.

Για την υπόθεση αυτή είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή περιοριστικά μέτρα όπως καταβολή εγγυοδοσίας, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία κάθε 1 και 15 στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο κακοποιός γνωρίζοντας ότι είχε σφίξει ο κλοιός γύρω του αποφάσισε το 2012 να σκηνοθετήσει τον θάνατο του με υπογραφές και πιστοποιητικά γιατρού, αστυνομικού και βεβαιώσεις ταφής και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας.

Καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το 2014 σε 15 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή και από τότε αναζητείται.

Το 2014 πριν την καταδίκη του από το ΜΟΔ αποκαλύφθηκε η απάτη με την σκηνοθεσία για τον θάνατο του γιατί πήγε να βγάλει πλαστό διαβατήριο στο προξενείο της Ελλάδας στην Γερμανίας και από τότε υποτίθεται ότι αναζητείται από την Εισαγγελία Εφετών και από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας Αθηνών μετά από ενέργειες του Προξενείου της Φρανκφούρτης .

Οι φωτογραφίες απόδειξη ότι κάνει την μεγάλη ζωή στο Παρίσι, στην Κοπεγχάγη στην Φρανκφούρτη με παρέες γυναικών και ατιμώρητος, έρχεται μάλιστα και στην Ελλάδα και φεύγει για την Ευρώπη χωρίς να έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Ο συγκεκριμένος κακοποιός είναι αδίστακτος και δεν διστάζει να κάνει το χειρότερο έγκλημα για να επιβιώσει και χαρακτηρίζεται από τα θύματα του και από την Εισαγγγελία Εφετών για πολύ επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.

Και όμως κυκλοφορεί χωρίς να τον αγγίζει κανένας!!

Εδώ οι φωτογραφίες του στο facebook όπως ανεβαίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα με το πλήρες όνομα του Ν.Χ.


Στήν Φραγκφούρτη :


Στο Λουξεμβούργο :


Στην Κοπεγχάγη :


Στο Μόναχο :


Με την παρέα γυναικών :


Έξω από την βουλή των Ελλήνων: 



 Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε 19 Μαρτίου 2017 στο facebook :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου