Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν 10 δισ. Τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. σε δραχμές... τριπλάσια από του Κοσκωτά.



«Το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν 10 δισ. Τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. σε δραχμές... Είναι τριπλάσια από του Κοσκωτά. Μιλάμε για έναν κύριο, ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ, με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» δήλωσε ο βουλευτής της  ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι και επικαλούμενος το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα ζητούσε επιπρόσθετη χρηματοδότηση τον Ιανουάριο με «απειλητική» επιστολή της, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο κ. Τσίπρας; Σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών - Πύργου, για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!».

Επίσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον  αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, τονίζοντας ότι «μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια». «Ο πρωθυπουργός έκανε τριήμερο αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα κάποιον που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;» πρόσθεσε.

«Είναι ο κολλητός του Τσίπρα... Έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.



Με πληροφορίες απο το ΑΠΕ-ΜΠΕ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου