Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Αγοράκι δύο ετών νεκρό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έγινε live στο Facebook




Το αγοράκι, ο Λάβονταϊ Γουάιτ, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός κόκκινου αυτοκινήτου μαζί με την 20χρονη θεία του και έναν 26χρονο άνδρα.

Η γυναίκα βιντεοσκοπούσε τη βόλτα τους και την προέβαλε απευθείας στο Facebook Live, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γαζώθηκε από σφαίρες. Η μία έπληξε στο κεφάλι το μικρό αγόρι, ενώ η δεύτερη τον νεαρό άνδρα, ο οποίος ήταν και ο στόχος της συμμορίας.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η νεαρή γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στο στομάχι, να φωνάζει και να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο ενώ συνεχίζονται οι πυροβολισμοί, προτού χαθεί σε ένα στενάκι.


Η αστυνομία θεωρεί πως η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

«Κάποια στιγμή, αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν πρέπει να συνεχίσουν τα παιδιά μας να πληρώνουν το τίμημα της ανικανότητάς μας να λογοδοτούν για τις πράξεις τους οι κατά συρροή εγκληματίες», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Έντι Τζόνσον.

Οι δολοφονίες μελών συμμοριών έχουν πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό στο Σικάγο. Μόλις χθες απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε έναν 19χρονο, που είναι μέλος μιας συμμορίας, για τον φόνο ενός κοριτσιού 11 ετών. Το 2016, έγιναν 750 φόνοι και υπήρξαν 3.500 περιστατικά με ανταλλαγές πυροβολισμών.




Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου