Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Αφύλακτη πόλη η Αθήνα νέες επιθέσεις και εμπρησμοί εχθές το βράδυ



Οι γνωστές ομάδες των γνωστών αγνώστων έκαναν πάρτι ανεξέλεγκτοι και ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Οι κακοποιοί  περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο προαύλιο, που ανήκε στο Ινστιτούτο και του έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και σε δεύτερο αυτοκίνητο επίσης του ιδρύματος και να καταστραφούν και τα δύο.

Ανενόχλητοι με άφαντη την αστυνομία έφυγαν και επέστρεψαν αμέσως μόλις έφυγαν οι πυροσβέστες που έσβησαν τις φωτιές στα αυτοκίνητα και συνέχισαν το εγκληματικό τους έργο επαναλαμβάνουμε ανενόχλητοι.

Την δεύτερη φορά έσπασαν με κασμάδες τζάμια και παράθυρα του ιδρύματος έριξαν μέσα εύφλεκτο υγρό και προκάλεσαν πυρκαγιά σε αίθουσες γραφεία και στην βιβλιοθήκη της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά την καθημερινή ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας είναι ότι το σημείο έμεινε εντελώς αφύλακτο και πριν την επίθεση αλλά ειδικά και με΄τα την πρώτη επίθεση.

Από την αστυνομία λέγεται ότι ίσως η επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο να έγινε στο πλαίσιο των αντιδράσεων των αντιεξουσιαστών για την παράταση κράτησης στις γαλλικές φυλακές του Λιβανέζου επικεφαλής της FARL (Ένοπλες Επαναστατικές Παρατάξεις του Λιβάνου) Ζορζ Ιμπραχίμ Αμπντάλα, που παραμένει φυλακισμένος από το 1982, για τη συμμετοχή στη δολοφονία δύο διπλωματών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου