Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δεν ήξερε τι έλεγε ο Τζανακόπουλος στην ενημέρωση των συντακτών



Ψέμαααααααα μπόλικο και όποιος αντέξει από τον κ. Τζανακόπουλο που δεν ήξερε τι έλεγε πριν πει αυτό που ήθελε να πει μετά!!

 «Αν επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες μας για ρεαλιστικότερες προτάσεις θα έχουμε θετική εξέλιξη στις 20 Φεβρουαρίου» είπε Αν!! Αν!! Αν!!

Τόλμησε να στηριχτεί πάνω στην ουτοπική στατιστική και όχι πραγματική εικόνα που έδωσε η ΕΛΣΤΑΤ πάνω στην οικονομία λέγοντας ότι επιβεβαιώνεται η σταθερή θέση της Ελλάδας ότι δεν θα λάβει ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητας

Και εκεί που είπε ο Τζανακόπουλος ότι «η συμφωνία δεν περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητας» όταν ρωτήθηκε για το αφορολόγητο είπε «ότι η κυβέρνηση εργάζεται για μια συμφωνία που δεν θα φέρει νέα λιτότητα.»

«Πορευόμαστε με βάση τη συνολική στρατηγική που αναλύσαμε το λαό πριν το Σεπτέμβριο του 2015 και δεν έχουμε λευκή επιταγή. Η στάση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενιαία», συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος αγνοώντας ότι είναι ντροπή να το λέει αφού έχει πλήρως αποτύχει!!

Και πριν ηρεμήσουν οι δημοσιογράφοι από αυτά που άκουσαν συνέχισε λέγοντας πώς αποδίδει η πολιτική διαπραγμάτευση και εκεί έπεσαν δόντια και μαλλιά.


Υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος ότι η πολιτική διαπραγμάτευση που διεξάγεται τους τελευταίους 2 μήνες και έχει αποδώσει αποτελέσματα, έχει μετατοπίσει συσχετισμούς και στην Ελλαδά και στην Ευρώπη, έχει δημιουργήσει έδαφος για μια συμφωνία που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τζανακόπουλο αποκλειστικά το ίδιο τον Τζανακόπουλο δεν υπάρχει πρόταση των δανειστών για μέτρα 2% του ΑΕΠ ενώ σε ερώτηση τι είναι αυτό που εμποδίζει τη συμφωνία είπε ότι «εμπόδιο είναι ο οικονομικός παραλογισμός από όπου και αν προέρχεται».

 Στόχος της κυβέρνησης είπε επίσης σε όσους έμειναν και άκουγαν ότι είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν και η ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης με μια συμφωνία που θα προστατεύει κοινωνική πλειοψηφία.

Και μη χειρότερα λέμε τώρα γιατί τα χειρότερα είναι μπροστά μας με την προπαγάνδα και το ψέμα που ακούμε καθημερινά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου