Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο αντρόπιαστος καθεστωτικός Ν. Παππάς: Ο αγώνας που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια έχει δικαιωθεί... με το κλείσιμο του ΔΟΛ



Διαβάζουμε στο tovima.gr για την συμπεριφορά του ανεκδιήγητου κ. Παππά ο οποίος το θεωρεί και πάλι επιτυχία να βρεθούν στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι επειδή το καθεστώς θέλει να ελέγξει την ενημέρωση με κάθε τρόπο.

Επιδεικνύοντας την ίδια αδιαφορία για την τύχη των εργαζόμενων στον ΔΟΛ, που είχε επιδείξει επανειλημμένα για τους εργαζόμενους στο Mega ο υπουργός, ο κ. Παππάς αναρωτήθηκε: «Πώς, τολμούν κάποιοι να κατηγορούν την κυβέρνηση ενώ δεν έχουν να πουν κάτι για τον ιδιοκτήτη που είχε απλήρωτους τους εργαζόμενους, ενώ ακόμη και τώρα η ιδιοκτησία αρνείται να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των ιστορικών εφημερίδων».

Με ιστορικούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς όπως ο ΔΟΛ να είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο και άλλους να περιμένουν στη σειρά με τις ίδιες προοπτικές, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκος Παππάς, τόνισε σε χθεσινή ομιλία του ότι «ο αγώνας που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια, έχει δικαιωθεί απόλυτα από την πορεία των πραγμάτων».

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην επιλογή της κυβέρνησης να δώσει μάχη με το μέτωπο της διαπλοκής «δηλαδή της αλληλεξάρτησης του τραπεζικού, του πολιτικού συστήματος και των media».

«Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τις εργασίες της ήταν απολύτως διαφωτιστική. Ακούσαμε και μάθαμε ότι υπήρχαν επιχειρήσεις που πήραν δάνεια με αέρα και πολιτικός αρχηγός, ο οποίος είχε δυο δάνεια για εκδοτική επιχείρηση η οποία είχε σταματήσει να εκδίδει», ανέφερε ο κ. Παππάς. Είναι εμφανές ότι ο κ. Παππάς είναι ίσως από τους ελαχίστους που βρήκε το πόρισμα της Επιτροπής «διαφωτιστικό».

Αναφέρθηκε επίσης σε εκείνους, που, όπως υποστήριξε, πιέζουν την Κυβέρνηση, να νομοθετήσει ώστε οι τράπεζες να συνεχίσουν να δανειοδοτούν. «Με τον τρόπο αυτό» είπε «θα δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ο ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης θα έχει «το απόλυτο κίνητρο», για να τα χρεοκοπεί».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου