Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εγκλημα στο Περιστέρι: Οι δράστες φώναζαν «τα λεφτά, τα λεφτά»



Εισβολή στις 2 τη νύχτα σε διαμέρισμα οικογένειας Αλβανών στο Περιστέρι όπου οι δράστες πυροβόλησαν ζευγάρι στο κεφάλι και μαχαίρωσαν τον γιο.

Σοκ έχει προκαλέσει η εισβολή και η άγρια δολοφονία 50χρονης στο σπίτι της στο Περιστέρι ενώ ο 53χρονος σύζυγός της δίνει μάχη για να κρατηθείσ στη ζωή. Οι δράστες εισέβαλαν στις 2 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα οικογένειας Αλβανών. Δύο άγνωστοι με καλυμμένο το πρόσωπό τους μπήκαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοκίας, άγνωστο πώς, που βρίσκεται επί της οδού Ολύμπου. Αρχικά ακινητοποίησαν το ζευγάρι, ηλικίας 53 ετών ο άνδρας και 50 η γυναίκα και για άγνωστο λόγο και αιτία τους πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. 

Την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα ήταν ο 28χρονος γιος του ζευγαριού ο οποίος είναι Αμεα και η 19χρονη κόρη τους. Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κάτω γνάθο τον 28χρονο που έβγαινε από το δωμάτιό του να δει τι συμβαίνει. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό όμως μετά από λίγη ώρα η 50χρονη γυναίκα κατέληξε ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Οι δράστες πήραν χρήματα και πορτοφόλι ενώ φώναζαν λεφτά λεφτά στα αλβανικά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί κάλυκες από το όπλο και εικάζεται ότι μπορεί και να τους μάζεψαν. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να αναγνώρισε τους δράστες,. Η 19χρονη κόρη βγήκε από το δωμάτιο, είδε τους δράστες και ξαναμπήκε στο δωμάτιο για να καλέσει την αστυνομία.

Λεπτομέρεια, την οποία όμως λαμβάνουν υπόψη οι αρχές είναι το γεγονός ότι δεν λειτουργούσε το κουδούνι του σπιτιού και όποιος τους επισκεπτόταν, πρώτα τους καλούσε στο τηλέφωνο. Οι αρχές εξετάζουν πώς μπήκαν στο σπίτι οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενώ διερευνώνται τα πάντα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 53χρονου ο οποίος είναι οικοδόμος στο επάγγελμα.  



Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου