Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό που ζούμε δεν είναι απλά κρίση είναι η απόλυτη παρακμή της χώρας



Κώστας Βουκελάτος

Οι πλειοψηφία των Ελλήνων νιώθουν ψυχικά εξουθενωμένοι γιατί μια ανίκανη κυβέρνηση τους παγίδεψε.

Είναι πλέον διαπιστωμένο ότι η χώρα δεν βρίσκεται απλά σε κρίση, αλλά σε απόλυτη παρακμή.

Ένας λαός βρίσκεται σε απόγνωση και ανασφάλεια βλέποντας μια παντελώς ανεπαρκή καθεστωτική κυβέρνηση να έχει το τιμόνι της χώρας μας με μόνη της έννοια το πόσο περισσότερο θα παραμείνει στην εξουσία επειδή ξέρει ότι δεν θα την ξαναδεί ούτε με το κιάλι. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι καθηλωμένη σε αδιαλλαξίες, με ένα προσωπικό που δεν έχει βρει τρόπο να διαχειριστεί την διετή αποτυχία του και αυτό που κάνει είναι να προσπαθεί να αποφύγει την ήττα που έρχεται. 

Το χειρότερο είναι ότι το αριστερό καθεστώς που μας κυβερνά παντελώς ανίκανο να δώσει την παραμικρή ανάσα στην Ελλάδα προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία  ότι προέχει η επιβίωση μας οπότε στεγνώστε και πληρώστε για να παραμείνουμε κυβέρνηση και αφήστε την ανάπτυξη.

Αντίθετα δίνει πολλές ανάσες στους καθεστωτικούς της ημετέρους γεμίζοντας το δημόσιο με υπαλλήλους και μοιράζοντας λεφτά που παίρνει από φόρους, μισθούς και συντάξεις σε εκλεκτούς της για διάφορες εργολαβίες νομίζοντας έτσι ότι θα αλώσει το δημόσιο ώστε να εδραιώσει το αριστερό καθεστώς.

Η κυβέρνηση ξέρει ότι στις εκλογές θα καταποντιστεί και δεν θα ξαναδεί εξουσία τουλάχιστον για ένα αιώνα και έτσι έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο της προπαγάνδας και του ψεύδους λέγοντας αισχρά ψέματα για την εικόνα της κοινωνίας παρουσιάζοντας την όπως αυτοί θέλουν εξοργίζοντας τους Έλληνες περισσότερο.

Τους αγκαλιάζουν στους δρόμους και τους φυλάνε λένε με θράσος οι Συριζαίοι και τους λένε βάλτε και άλλους φόρους, μέχρι σε αυτό το σημείο έχουν φτάσει, να λένε τέτοια αισχρά ψέματα που ξεφεύγουν από την απλή προπαγάνδα και φτάνουν σε επίπεδα αλητείας.

Ο  Έλληνας δεν είναι κάτοικος Βενεζουέλας να βγεί στους δρόμους και να συγκρουστεί με το καθεστώς, αν και για να γίνει το καθεστώς κυβέρνηση έβγαιναν όλοι στους δρόμους και τις πλατείες και κατάφεραν να πάρουν στον λαιμό τους όλη την χώρα.

Ο Έλληνας  τηρεί στάση αναμονής παρά την απόλυτη παρακμή που βιώνει γιατί γνωρίζει ότι θα πάμε σύντομα σε εκλογές και θα τελειώνουμε με τους λαϊκιστές του καθεστώτος, όλη αυτή την άθλια συριζαϊκή  παρέα που δηλητηριάζει καθημερινά τα μυαλά μας με προπαγάνδα και αισχρά ψέματα.

Οι προσδοκίες των Ελλήνων από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις  εκλογές είναι μεγάλες, δεν θα υπάρξει κανένας χρόνος προσαρμογής γιατί αυτό που θα έχει αφήσει πίσω του ο Τσίπρας με το ασκέρι του θα είναι δύσκολο να μαζευτεί άμεσα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου