Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Ντόρα : Να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στη διαπραγμάτευση



Εδώ και δύο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ μας κοροϊδεύει με την διαπραγμάτευση και επιδεινώνει τα πράγματα στην οικονομία. Αυτή η συμπεριφορά του είναι πλέον ποινικό αδίκημα ένα έγκλημα που συντελείτε κατά του Ελληνικού λαού και της χώρας λόγω ανικανότητας.

Ο λαός και οι σοβαροί πολιτικοί έχουν φτάσει στα όρια τους με αυτή την κατάσταση και η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στη διαπραγμάτευση δείχνει ότι όλοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανοχής.

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο τύπο τονίζει ότι «απαιτείται σοβαρότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης και όχι καουμποϊλίκια και τσαρλατανισμοί, γιατί στο τέλος το μάρμαρο το πληρώνουν οι πολίτες». 

Εκφράζει ακόμη την άποψη ότι θα έπρεπε να έχει ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση με την πρακτική της ενθαρρύνει την άποψη ότι το ευρώ είναι βαρύ νόμισμα για την Ελλάδα».

 «Εύχομαι και ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση παρά το ότι δεν βλέπω σταθερές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε

Ο Πρωθυπουργός έχει τρεις επιλογές είπε η Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφιση νέων μέτρων, εκλογές ή παράταση της διαπραγμάτευσης και επανάληψη του καλοκαιριού του 2015.

«Το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ότι όποιο μανδύα και να βάλει, ο βασιλιάς είναι γυμνός» πρόσθεσε και ξεκαθαρίζει ότι «η συμμετοχή του ΔΝΤ δεν είναι à la carte, το να ζωγραφίζει διαβόλους στο τοίχο δεν τη βοηθάει πια να καλύψει την ανικανότητά της». 

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι η «η μεγάλη δυσαρμονία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την κοινωνία είναι αυτή που θα οδηγήσει σε εκλογές».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου