Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσίπρας σήμερα απέδειξε και πάλι πόσο ακατάλληλος είναι για χώρα λέγοντας : « Δεν είναι επίκαιρη η εγκληματικότητα»





Κώστας Βουκελάτος

Δεν θα αναφερθώ στην οικονομία και σε όσα είπε σήμερα ο Τσιπρας γιατί ακόμα και τώρα μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες του συνεχίζει το ίδιο τροπάρι ψέμα, απάτη, αυταπάτες ξεφτιλίζοντας και τον ίδιο και την χώρα μας διεθνώς.

Αξίζει όμως να ασχοληθούμε με την σημερινή παρουσία του στην βουλή και για το πόσο επικίνδυνος έχει γίνει ο ίδιος προσωπικά με αυτά που λέει και η κυβέρνηση του για αυτά που κάνει και αφορούν την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών από συμμορίες κακοποιών που δρουν ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. 

Ένας Τσίπρας σκιά του εαυτού του, κομπάζοντας και στραβοκαταπίνοντας απαντούσε άλλα αντί άλλων προσπαθώντας να πάει την κουβέντα σε αυτά που ο ίδιος θεωρούσε ότι θα τον βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Ο Τσίπρας διάβαζε προτάσεις που του είχαν γράψει και δεν καταλάβαινε τίποτα απολύτως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κατάλαβε ότι τα είχε χαμένα τον ρωτούσε εάν μπορούσε να επαναλάβει τα όσα λέει και διαβάζει κάνοντας τον πρωθυπουργό να τον κοιτάει αμήχανα.

«Για εμάς και τους περισσότερους Έλληνες η ασφάλεια έχει μεγάλη αξία και η ελευθερία δεν έχει σχέση με την ασυδοσία» είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Και η απάντηση Τσίπρα που πάγωσε τον Ελληνικό λαό : « Δεν είναι επίκαιρη η εγκληματικότητα»

Ο κ. Τσίπρας αγνοώντας την πραγματικότητα και τον Ελληνικό λαό μίλησε για υιοθέτηση εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη της ατζέντας του φόβου για τα εθνικά και την εγκληματικότητα λέγοντας ότι αντίστοιχο πράγμα είχε προσπαθήσει και ο κ. Σαμαράς χωρίς επιτυχία.

Να προσπαθείς να αποκρύψεις την εγκληματική δραστηριότητα των συντρόφων σου αυτό είναι πάρα πού επικίνδυνο κύριε Τσίπρα!!

Για να παραπλανήσει και να εξαπατήσει όπως κάνει πάντα ο κ. Τσίπρας έδωσε τα στοιχεία για την γενική εγκληματικότητα που έχει η ΕΛ.ΑΣ. και δεν τόλμησε να αναφέρει τίποτα για τους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς των Εξαρχείων!!! Απλά δεν τόλμησε!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου