Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η συγγνώμη του Δάρδαλη κι η αγκαλιά του Αντετοκούνμπο





Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή, είχαμε μία άτυχη στιγμή. Έτσι κι ο καλός συνάδελφος Ρήγας Δάρδαλης που ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που απλά τον αγκάλιασε και του είπε: «ξέχασε το, όλα καλά».



Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Ο δημοσιογράφος, Ρήγας Δάρδαλης, είχε μία άτυχη στιγμή λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του All Star Game. Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή των Ουόριορς, Στιβ Κερ, ο Βασίλης Σκουντής ρώτησε πως θα μαρκάρουν τον Αντετοκούνμπο κι εκείνος απάντησε πως έχουμε πολλούς All Stars στην ομάδα.

Έπειτα, πήρε τον λόγο ο Ρήγας Δάρδαλης και τον ρώτησε: «Mιας και χρησιμοποιείσατε  τη λέξη οξύμωρο. Είναι οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος Έλληνας κι αν μοιάζει με τον Ντουράντ».

Οι αντιδράσεις από τα διεθνή Μέσα κι από τον κόσμο... ξέσπασαν αμέσως κι ο δημοσιογράφος είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού η Cosmote TV απέσυρε την αποστολή του: «Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της Cosmote TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η Cosmote TV δηλώνει ότι:

-Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.

-Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η συγγνώμη κι η αγκαλιά του Γιάννη

Ο Ρήγας Δάρδαλης αμέσως θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ο σταρ των Μπακς... απλά τον αγκάλιασε και του είπε να το ξεχάσει το γεγονός.

Ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του Αντετοκούνμπο, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια: «Χτές έγινε από έναν εξαίρετο δημοσιογράφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας "κατάφερε" να έχει και το χειρότερο timing... Προλίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη απο το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του είπε "ξέχασε το, όλα καλά".

Το γεγονός από την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν».



Πηγή : gazzetta.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου