Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καμία κριτική απο Τσίπρα στην Κ.Ε. για την ανικανότητα του, αντίθετα κάνει ότι υπερασπίζεται τους Έλληνες




Δεν θα δεχτούμε άλλα παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού, είπε και καλά ο κάνω τον  πρωθυπουργό για να περνάω καλά Αλέξης Τσίπρας μιλώντας πριν από λίγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επμένει παρά την ανικανότητα που έχει επιδείξει και ο ίδιος και τα στελέχη του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει θετικά, ενώ κάλεσε την Ανγκελα Μέρκελ να αποθαρρύνει τον Β.Σόιμπλε από την διαρκή επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδας.

Δέν παρέλειψε να τα βάλει με την Νέα Δημοκρατία γιατί τολάμει να λέει την αλήθεια στους Έλληνες για την κατάντια του ίδιου και της κυβέρνησης του λέγοντας  «Όσο και αν το απεύχονται η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει θετικά, όσο κι αν το απεύχεται η ΝΔ. Χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών και σε θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Σήμερα βλέπουμε στην Ευρώπη ότι οι ακραίες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις χάνουν έδαφος και δεν κερδίζουν. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τη νέα αυτή πραγματικότητα αλλά και τις τεκτονικές αλλαγές σε διεθνές επίπεδο. Το παιχνίδι είναι απολύτως ανοικτό»

Δέν παρέλειψε να μοιράσει την επίθεση και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας  ότι επιμένει να είναι η ουρά της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

«Είχε ευκαιρίες να πάρει αποστάσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τους καλούμε να δουν ότι τα πράγματα αλλάζουν. Σε λίγο θα είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που επιμένουν να συνεργάζονται με μια Δεξιά που συνδυάζει τον φιλελευθερισμό του κ. Μητσοτάκη και την ακροδεξιά ρητορική του κ. Γεωργιάδη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μην αναφερθούμε στα όσα εξήγγειλε στην Κ.Ε. επιτροπή ότι δήθεν θα γίνουν γιατί δεν τον πιστεύει κανένας πλέον.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου