Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ν.Δ.: Αναγκαία η ενίσχυση της ομάδας “ΔΙΑΣ” και η επανασύσταση της ομάδας “ΔΕΛΤΑ”




Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για την καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων, σε σταθμό του ΗΣΑΠ, αλλά και μια σειρά εγκληματικών ενεργειών το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Αττική, μεταξύ των οποίων και «απαλλοτρίωση» ειδών ένδυσης από περίπου 30 γνωστούς - άγνωστους στα Εξάρχεια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η νέα καταδρομική ενέργεια με σκοπό την φθορά ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ν. Φάληρο, αποδεικνύει ότι οι γνωστοί - άγνωστοι κινούνται βάσει σχεδίου και, το κυριότερο, ανεξέλεγκτοι. 

Οι βάνδαλοι εμφανίζονται να δρουν με απόλυτη άνεση, να κτυπούν και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και να εξαφανίζονται σαν κύριοι, ενώ η πολιτεία δείχνει να είναι παντελώς ανήμπορη να καταστείλει το φαινόμενο. Την ίδια ώρα, καταγράφονται συμβάντα εγκληματικών ενεργειών, που δημιουργούν συνθήκες φόβου και γενικής ανασφάλειας, όπως η “απαλλοτρίωση” σε κατάστημα ειδών ένδυσης στο κέντρο της Αθήνας. 

Είναι φανερό ότι η κατάσταση έχει προ πολλού ξεφύγει και πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις. Η χώρα δεν μπορεί να καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, είτε λόγω ιδεοληπτικών αγκυλώσεων είτε λόγω ανικανότητας των κυβερνώντων να κάνουν τα αυτονόητα. Ας αντιληφθεί, επιτέλους, η πολιτική ηγεσία του κατ’ ευφημισμόν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι καθήκον της είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας για όλους τους πολίτες και η προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους μπαχαλάκηδες που φαντασιώνονται τους εαυτούς τους σαν επαναστάτες. 

Η ενίσχυση της ομάδας “ΔΙΑΣ” και η επανασύσταση της ομάδας “ΔΕΛΤΑ” για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένες. Κάτι που θα κάνει πράξη η Κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, επαναφέροντας το νόμο και την τάξη σε όλη τη χώρα».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου