Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ένας ο μπάτμαν και δύο ο σούπερμαν για την ανθρωπότητα και ένας ο Πετρόπουλος για τους επαγγελματίες




Είναι τρομερά αυτά που ακούγονται στα κανάλια από τα στελέχη της κυβέρνησης και ο κόσμος αναρωτιέται εάν εκτός από την κοροϊδία που υφίσταται από τα ψεύδη, αυτοί που τα λένε εάν τα πιστεύουν κιόλας βλέποντας φαντάσματα που τους πλησιάζουν τους αγκαλιάζουν και τους λένε και μπράβο μας σώσατε!!

Ένας από αυτούς που λέει συνειδητά ψέματα είναι ο κ. Τάσος Πετρόπουλος ο οποίος θεωρεί τα όσα ακούγονται ότι είναι παραπληροφόρηση και ευθύνεται ποιος άλλος όχι η ανικανότητα τους αλλά η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ.

Ένας ο μπάτμαν και δύο ο σούπερμαν για την ανθρωπότητα και ένας ο Πετρόπουλος για τους επαγγελματίες, έτσι τουλάχιστον περιγράφει τον εαυτό του χωρίς ίχνος ντροπής υποστηρίζοντας ότι οι διατάξεις που αφορούν τις ασφαλιστικές εισφορές τυγχάνουν σχεδόν πανηγυρικής υποδοχής από τους ασφαλισμένους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της κυρίας Ευης Χριστοφιλοπούλου (Δημ. Συμπαράταξη) είπε «επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: “Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε”» υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα περί υπέρογκων επιβαρύνσεων αποτελούν «παραπληροφόρηση» της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ.

Εμείς τι άλλο να πούμε τον αφήνουμε και αυτόν στην κρίση του Ελληνικού λαού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου