Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο κ.Μουζάλας γιατί δεν κατανομάζει τους υποκινητές;Ψευδής και υποκινούμενη η απεργία πείνας στο Ελληνικό



Όσοι παρακολουθούσαμε σήμερα την ένταση στο Ελληνικό είδαμε τους γνωστούς σε όλους μας με δέκα ΜΚΟ από πίσω τους και ειδικότερα τον ένα με τα γυαλιά να πρωτοστατεί ανάμεσα στους μετανάστες και να οργανώνει.

Το θέμα είναι ότι και ο κ. Μουζάλας γνωρίζει ποιες ΜΚΟ και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές και υποκινούν τα επεισόδια αλλά δεν τολμάει; Φοβάται; Καλύπτει; να κατανομάσει;

Για απεργία πείνας που δεν υπάρχει και για παραπληροφόρηση έκανε λόγο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας χωρίς να λέει ονόματα.

Ο κ. Μουζάλας τόνισε ότι η απεργία πείνας ( έχει οργανωθεί από δύο συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες χωρίς να λέει ονόματα και συγκεκριμένα πρόσωπα που όλοι λίγο πολύ οι Έλληνες γνωρίζουμε και κανένας εισαγγελέας τόσα χρόνια δεν τους έχει ελέγξει. 

Οι Αλληλέγγυοι προσφέρουν κακή υπηρεσία στους πρόσφυγες είπε ο κ. Μουζάλας και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να καταπατά τους νόμους του ελληνικού κράτους.

«Δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας στο Ελληνικό. Δύο μέρες τώρα η Ελλάδα ζει μια ψευδή είδηση. Οχι μόνο δεν υπάρχει απεργία πείνας αλλά υπάρχει μια παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους. Οι λεγόμενοι απεργοί πείνας απαγόρευσαν χθες την είσοδο των φορτηγών που φέρνουν το φαγητό και αναγκαστήκαμε και πήγαμε από την πίσω πόρτα. Κατανοώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους για να στηθούν χειραγωγημένα σκηνικά. Οποιος αισθανεται καταπιεσμένος σε αυτή τη δομή ας φύγει και ας υποστεί τις συνέπειες του νόμου» κατέληξε.

Στο Ελληνικό είναι η τρίτη φορά που δημιουργούνται τέτοιου είδους επεισόδια καθώς ομάδα αλληλέγγυων έχει αναλάβει τη διαχείριση του χώρου με την ανοχή του υπουργείου, εφόσον δεν πρόκειται για επίσημη κρατική δομή και δεν υπάρχει υπεύθυνος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου