Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τρέμουν τις εκλογές στο Μαξίμου και ψάχνουν για λύση στο Eurogroup έτοιμοι να υπογράψουν τα πάντα



Τρέμοντας τις κάλπες το Μαξίμου είναι σε αγώνα εξεύρεσης λύσης για να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές, ακόμη κι αν χρειαστούν υποχωρήσεις και νέα επώδυνα μέτρα.

Η κυβέρνηση αποκλείει και το σενάριο να ζητήσει η κυβέρνηση την ψήφιση των μέτρων στο Κοινοβούλιο από μία ευρύτερη πλειοψηφία των 180 ειδικά μετά την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις η κυβέρνηση σχολίασε ότι πρόκειται για λύσεις που προτείνονται από κύκλους που δεν θέλουν την εξεύρεση της συμφωνίας και όχι για τακτική της κυβέρνησης. 

Και στο εσωτερικό της κυβέρνησης δεν υπάρχουν ηχηρές φωνές υπέρ μίας εκλογικής αναμέτρησης σε περίπτωση αδιεξόδου γιατί γνωρίζουν ότι σε περίπτωση εκλογών θα καταποντιστούν και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα θα πάει σπίτι της.

Με τον φόβο λοιπόν των εκλογών κάτι το οποίο όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων δεν θα αποφύγουν, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αναζητούν λύση που θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση της αξιολόγησης εγκαίρως, έως 20 Φεβρουαρίου ακόμα και εάν χρειαστεί να πάρουν νέα επώδυνα για την χώρα και τον Ελληνικό λαό μέτρα αρκεί να παραμείνουν στην εξουσία. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου