Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο Τράμπ έχασε και πάλι την ψυχραιμία του αυτή την φορά με την Μέριλ Στριπ




Η Ηνωμένες Πολιτείες θα ζήσουν τις γελοιότερες και τραγικότερες στιγμές της ιστορίας της με πρόεδρο τον ακατάλληλο Ντόναλντ Τράμπ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ρώσοι όπως λένε και τα δημοσιεύματα βοήθησαν για την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ ώστε να ξεφτιλιστεί η χώρα διεθνώς.

Μετά από τη συγκλονιστική ομιλία της Μέριλ Στριπ στη χθεσινή τελετή των Χρυσών Σφαιρών, στην οποία άσκησε δικαιολογημένα σκληρή κριτική στον Ντόναλντ Τράμπ, επειδή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είχε κοροϊδέψει έναν δημοσιογράφο με ειδικές ανάγκες, ο εκλεγμένος πρόεδρος τις επιτέθηκε χυδαία όπως κάνει πάντα για όλους.


«Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά μου επιτέθηκε χθες το βράδυ στις Χρυσές Σφαίρες», έγραψε «Είναι ένας λακές της Χίλαρι που υπέστη μεγάλη ήττα».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ δικαιολόγησε την συμπεριφορά του απέναντι στο δημοσιογράφο, λέγοντας ότι δεν κορόιδευε την αναπηρία του αλλά υπάρχουν βίντεο που δεν διαψεύδονται ότι και να λέει : «Για 100η φορά, ποτέ δεν "κορόιδεψα" τον ανάπηρο δημοσιογράφο (δεν θα το έκανα ποτέ αυτό). Απλώς τον έδειξα να «κλαψουρίζει» όταν άλλαξε τελείως ένα άρθρο που είχε γράψει πριν από 16 χρόνια για να με κάνει να φανώ κακός. Άλλο ένα παράδειγμα της ψευτιάς των media».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου