Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο δικτάκτορας Ερντογάν δίνει εντολή και για λιντσάρισμα σε όσους τόλμησαν να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά



Δεν έχουν προηγούμενα όσα συμβαίνουν στην βάρβαρη καθεστωτική χώρα που κυβερνά ο δικτάτορας σουλτάνος Ερντογάν.

Εκτός από το χάος που κυριαρχεί στην Τουρκία έχουμε και τις εντολές βιαιοπραγίας πολιτών που δεν αρέσουν στο καθεστώς.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρχε ένα πανό στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και οι συντηρητικές εφημερίδες είχαν πρωτοσέλιδα, που καλούσαν τους Τούρκους να μην γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά γιατί δεν αρμόζει στους Μουσουλμάνους. 

Και αφού το καθεστώς είχε διατάξει όχι Πρωτοχρονιά ο Μπαρμπαρός Σανσάλ, γνωστός σχεδιαστής μόδας στην Τουρκία, πλήρωσε το λάθος του να πάει κόντρα στον δικτάτορα και το καθεστώς του κάνοντας μια ανάρτησή του στα social media.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ βρισκόταν στα κατεχόμενα. Ανέβασε στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να πιεί και να γιορτάσει.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ.

Τι ήθελε και το ανέβασε οι τουρκοκυπριακές αρχές τον απέλασαν και το βράδυ της Δευτέρας δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς,  έφτασε στο αεροδρόμιο Αττατούρκ με πτήση της Turkish Airlines όπου αγριεμένο πλήθος τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου και πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια!

Αυτές είναι οι εντολές του καθεστώτος και κάθε ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα απλά δεν υπάρχουν στην γειτονική χώρα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου