Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι δικαιολογημένα είναι μέρος αυτής της άθλιας κυβέρνησης Τσίπρα



Τίποτα δεν είναι τυχαίο και η συμπεριφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την ποιότητα τους που δικαιολογεί γιατί ακολουθούν τον Τσίπρα και αυτή την άθλια κυβέρνηση.

Διαβάζουμε στην Καθημερινή : H σκληρή απάντηση Μητσοτάκη στα ειρωνικά γέλια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης σε όλες τις ομιλίες του εμφανίζεται «διαβασμένος», με την έννοια της «εξειδίκευσης» για το θέμα που μιλά. Το ίδιο επιχείρησε να καταδείξει και σήμερα, όταν κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, άρχισε να ονοματίζει όλα τα προϊόντα των περιοχών που έχει επισκεφτεί ανά την Ελλάδα, λέγοντας πως «αξίζει να μνημονευτούν σε αυτήν την αίθουσα», όπως είπε.

Μερικά από όσα ανέφερε ήταν πιπεριά στο Τυμπάκι, Μετάξι στο Σουφλί, Κατίκι στο Δομοκό, Αμύγδαλα και σουμάδα στον Αγ. Νικόλαο, Αρωματικά φυτά στον Βελβεντό, Μέλι με βρώσιμο χρυσό στην Εύβοια, Πλευρώτους μανιτάρια στο Κιλκίς, Τριαντάφυλλο στη Ροδόπη, Τσακώνικη μελιτζάνα στο Λεωνίδιο, Ιχθυοτροφείο πεστροφας στις Σέρρες.

Οι συγκεκριμένες αναφορές του στα προϊόντα προκάλεσαν τα γέλια μερίδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη.

«Γιατί γελάτε; Σας φαίνονται αδιάφορες αυτές οι πρωτοβουλίες; Μου κάνει πολύ εντύπωση η αντίδραση σας. Αντί να αναγνωρίζετε και να χαιρετίζετε αυτές τις ωραίες επιχειρηματικές προσπάθειες, χασκογελάτε. Τι να σας πω;», είπε αρχικά, προκαλώντας τα χειροκροτήματα βουλευτών της ΝΔ.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης, «τις μνημονεύω ονομαστικά γιατί αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους νέους αγρότες που επενδύουν παρά τις αντιξοότητες. Αλλά μάλλον όπως δείξατε και από την αντίδρασή σας, όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα».

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της φέτας και των ελιών καλαμών λέγοντας πως «δύο από τα πλέον αναγνωρίσιμα προϊόντα η ΦΕΤΑ και οι ελιές καλαμών μέσα σε μία νύχτα παραχωρήθηκε το εμπορικό τους δικαίωμα  σε τρίτες χώρες».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου