Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αν πάρει τηλέφωνο ο Γκάλοπ, πες ότι λείπω




Δηλαδή, συγνώμη... 

Υπάρχουν Έλληνες που απαντάνε σε γκάλοπ?? Απαντάνε ότι επιλέγουν κάποιον από όλους για κυβερνήτη ?? Υπάρχουν δηλαδή συμπατριώτες μας που θεωρούν ότι η αλλαγή διαχειριστή μνημονίων θα σώσει τη χώρα και τις ζωές μας..??

Κι όμως... Κι όμως, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που πανηγυρίζουν κι όλας!!! Κοίτα... Είμαστε μπροστά!!! Μπροστά που?? Από ποιόν?? Για ποιο λόγο?? Για να γίνει τι??Ανέβασε τα ποσοστά του το κόμμα ΜΑΣ!! Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο πρόεδρος μας ΜΑΣ!!!Έχει όραμα ο πρόεδρος ΜΑΣ!! Έτσι... Να γίνουν εκλογές... Τώρα!!! Να έρθουν οι άλλοι, με καλύτερες συμφωνίες υποδούλωσης, με λιγότερα μέτρα.. ΜΈΤΡΑ όμως!!! Και φιλολαικά ισοδύναμα (??)...Και σχέδιο!!! Ναι προπαντώς ΣΧΈΔΙΟ!!! 

Όταν είσαι στην αγχόνη, κορόιδο, δεν έχει σημασία ποιός θα κλωτσήσει το σκαμνάκι.. Οι κουκουλοφόροι καταδότες δεν φοράνε πλέον κουκούλες αλλά ,χαμόγελα. Τα ίδια... Αυτοκόλλητα!!!Με εμαγιέ δοντάκια αλλά κοφτερά, με γραβάτες ή χωρίς αλλά με πανάκριβα κοστούμια... Μην ξεχνάς... Το μεγαλύτερο σκάνδαλο, δεν είναι τα σκάνδαλά τους.. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο για αυτούς είναι ότι ακόμα ζεις.. Μιά μεγάλη μίζα από πολυεθνική ήταν πάντα η εξουσία τους κι εσύ κάτω από το τραπέζι που γίνονται οι συναλλαγές, να μαζεύεις τα ψίχουλα από το τσιμπούσι.. Εσύ που που δεν έχεις πλέον λίστα με ψώνια.. Εσένα που σε αποκοιμίζουν με λίστες από ληστές ελεύθερους κι ωραίους..

Σου κάρφωσαν στο χέρι τηλεκοντρόλ και πληκτρολόγιο.. Να νομίζεις πως μαθαίνεις, να σου λένε πως δεν πεθαίνεις.. Με ειδήσεις, με αναμνήσεις με τα κανάλια, τα δικά μας, τα δικά σας, τα δικά τους... Αυτά που ελέγχουν για να σε ελέγχουν.. Εφημερίδα διάβασες?? Σε blog, σε site?? Έκανες like?? Κατήγγειλες?? Στην υποθετική σου επανάσταση... 

Μην απαντάς, αν απαντάς, στα γκάλοπ.. Αστους να ρωτάνε... Τις απαντήσεις τις ξέρεις.. Πάντα τις ήξερες.. Φώναξέ τες.. Καιρός είναι..Περιμένεις κι εσύ να κλείσει η αξιολόγηση?? Να σε αξιολογήσουν.. Να αποτιμήσουν.. Μάλλον να σε τιμολογήσουν.. Πόσο πάει ρε φίλε ή ζωή σου?? Δεν χρωστάς σε κανέναν.. Μόνο στο παιδί σου...


Πάνος Παπαγιαννόπουλος






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου