Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ν. Παππά με άλλα λόγια να είχαμε να λέγαμε μία από τα ίδια!!



Με άλλα λόγια ούτε και εγώ ξέρω τι λέω αλλά πρέπει κάτι να φαίνεται ότι λέω.

Εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο κύριος Παππάς λέγοντας

Η κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική ούτε για αποχώρηση, ούτε για παραμονή του ΔΝΤ, καθώς τα ζητήματα εγείρονται από το ίδιο το Ταμείο και όχι από την Αθήνα!!! Και όποιος κατάλαβε να μας πεί τι εννοούσε και στην πλειοψηφία των Ελλήων που έτυχε να τον ακούσουν γιατί δεν παρακολουθεί πλέον σχεδόν κανένας Ν. Παππά.

«Βρισκόμαστε στην αξιολόγηση ενώπιον μιας πολιτικής αντιπαράθεσης με τα συντηρητικά κέντρα της Ευρώπης, ενώ το πρόγραμμα υπεραποδίδει», σημείωσε ο κ. Παππάς για το πρόγραμμα που υπεραποδίδει δεν μας είπε και σε ποια χώρα αναφερόταν.

«Να απαντήσει η Ν.Δ. εάν θα κάνει όσα λέει ο Σόιμπλε και άλλα τόσα», είπε ο Ν. Παππάς, ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανακολουθία, καθώς  «τα πλεονάσματα του 4% τα οποία είχε υπογράψει η ΝΔ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που λέει τώρα» περί ανάγκης για μείωση πλεονασμάτων.

Αυτό το είπε ίσως γιατί ζει στον δικό του κόσμο αγνοώντας το ότι αλλιώς ήταν οικονομικά τα πράγματα το 2014 και αλλιώς είναι τώρα μετά την απόλυτη ανικανότητα και ανεπάρκεια του ίδιου και της κυβέρνησης του.

Ο κ. Παππάς συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον απομονωμένη, έχει ισχυρές συμμαχίες και έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε επίπεδο οικονομικής και πολιτικής διπλωματίας αννοώντας ότι το κόμματου την έχει ξεφτιλίσει διεθνώς και έχει χαθεί η αξιοπιστία παντού και σε όλα.

Με λίγα λόγια ξέρεις τι λες η σου ξεφεύγουν κ. Παππά;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου