Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Τσίπρας προέτρεψε πολίτες να βασίζονται στην άγνοια, την αμάθεια και την κυβερνητική προπαγάνδα



Κώστας Βουκελάτος

Ένας πρωθυπουργός της χώρας θεωρεί υγιές να μην διαβάζουν οι Έλληνες εφημερίδες ώστε να μην ενημερώνονται για την κατάντια της χώρας και την ανεπάρκεια - ανικανότητα του ίδιου και της κυβέρνησης του.

Το περιστατικό συνέβη σε μια λίγο στημένη συνομιλία με ήπιους συμβασιούχους διαδηλωτές που δεν ήθελαν να τον βρίσουν για την κατάντια που έχει φέρει την χώρα αλλά να ζητήσουν απλά λύση στο πρόβλημα τους.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να τους πουν για να στηρίξουν τα όσα λένε ότι δεν επηρεάζονται από τα πρωτοσέλιδα αλλά ζουν την κατάντια στο πετσί τους και του ξεκαθάρισαν «Εμείς ΔΕΝ διαβάζουμε εφημερίδες». 

Και ο Αλέξης Τσίπρας που το έχει εύκολο να πετάει ότι του έρθει όποτε του έρθει τους είπε χωρίς να ντρέπεται : «Καλά κάνετε, έχετε την υγειά σας»!

Έτσι και ο Ερντογάν απαντά στους τούρκους πολίτες να μην διαβάζουν τον τύπο για να βρίσκονται στο μαύρο σκοτάδι η στην προπαγάνδα που στήνουν φιλοκυβερνητικά κανάλια και τύπος.

Με λίγα λόγια ο Πρωθυπουργός της χώρας προέτρεψε τους πολίτες να μην διαβάζουν τον τύπο αντί να τους πει να διαβάζεται τα πάντα αλλά να κρατάτε την αλήθεια όπως θα τους έλεγε ένας σοβαρός ηγέτης, αλλά για τον Τσίπρα μακάρι να μην υπήρχε τηλεόραση και τύπος στην Ελλάδα και να έβγαιναν με ντουντούκες Συριζαίοι να λένε τα ελεγχόμενα νέα στις γειτονιές.

Η προσπάθεια του Νίκου Παππά συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα άλλωστε να ελέγξει τα ΜΜΕ αντισυνταγματικά έχει μείνει στην ιστορία και μας έχει ξεφτιλίσει διεθνώς.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας προέτρεψε τους ψηφοφόρους και τους Έλληνες να βασίζονται στην άγνοια, την αμάθεια και την κυβερνητική προπαγάνδα για να περνάει ο ίδιος και το ασκέρι του καλά!!

Η μία ντροπή πάνω στην άλλη από αυτόν τον άνθρωπο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου