Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Στην Ευελπίδων η Πόλα Ρούπα με την 25χρονη συνεργό της


Γιάννης Αθανασίου

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε η Πόλα Ρούπα καθώς και η 25χρονη που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας .

Οι δύο γυναίκες μετήχθησαν στην Εισαγγελία συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, σε χωριστό αυτοκίνητο η καθεμία, ενώ η 48χρονη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα μόλις βγήκε από το όχημα φώναξε: Ζήτω η επανάσταση.

Από την έφοδο στο διαμέρισμα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών που πιθανολογείται ότι θα αποτελούσαν στόχους μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων.

Τις μεσημεριανές ώρες χθες, στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν τη σύλληψη  τρομοκράτισσας, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο και σε γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου, όπου –σύμφωνα με πληροφορίες– εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά μαζί με δύο κλεμμένα Ι.Χ., ένα ασημί Golf κι ένα Huyndai.

Η Πόλα Ρούπα αλλά και ο κρατούμενος σύντροφος της Νίκος Μαζιώτης ανακοίνωσαν χθες μέσω της αδελφής της 48χρονης, ότι ξεκίνησαν απεργία πείνας καθώς όπως υποστηρίζουν "απήγαγαν το παιδί τους" οι αστυνομικοί και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται. 

Το 6χρονο αγόρι σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές βρίσκεται σε ειδικό χώρο με την παρουσία ειδικών και Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ όπως τονίζεται η διαδικασία για την επιμέλεια του απαιτούν χρόνο καθώς πρέπει να ερευνηθεί αν οι προτεινόμενοι συγγενείς του πληρούν τις προϋποθέσεις για το αναλάβουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου