Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη στην Ελλάδα η Νο1 Κύπρια καταζητούμενη. Κατηγορείται για το θάνατο 17χρονου τον οποίο χτύπησε και εγκατέλειψε σε τροχαίο δυστύχημα πριν από οκτώ χρόνια.




Συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές η Έφη Ηροδότου, η οποία καταζητείτο τα τελευταία 9 έτη για το θάνατο του 17χρονου Αιμίλιου Ιωάννου σε τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο». 

Το γραφείο τύπου της Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η σύλληψή της, μαζί με τους γονείς της, έγινε μετά από πληροφορίες που διαβίβασε στην Interpol Ελλάδας η Interpol Λευκωσίας. 

Η 29χρονη Έφη Ηροδότου οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα μείνει υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα όπου θα τεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Μαζί της κρατούνται ο πατέρας της Ηρόδοτος Ηροδότου και η μητέρα της Ρίτσα Ηροδότου.... 



Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος» η Ηροδότου θεωρούνταν Νο1 καταζητούμενη από τις κυπριακές αρχές. Ο 17χρονος έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο της Ηροδότου παραβίασε κόκκινο. 

Η τότε 20χρονη Ηροδότου εγκατέλειψε το σημείο. Αν και διερχόμενη οδηγός την κυνήγησε δεν κατάφερε να τη σταματήσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Αν και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ο «Φιλελεύθερος» γράφει ότι αθωώθηκε με παραποιημένες μαρτυρίες. 

Συνελήφθησαν μάλιστα για πλαστογραφία τρία πρόσωπα μεταξύ των οποίων και λειτουργός της νομικής υπηρεσίας. Η υπόθεση άνοιξε ξανά το 2009 με εντολή εισαγγελέα αλλά έκτοτε τα ίχνη της Ηροδότου χάθηκαν... 




Πηγή : mixanitouxronou.com.cy


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου