Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ανδρας έσπρωξε γυναίκα από τις σκάλες του μετρό στο Βερολίνο (video)




Η αστυνομία αναζητά τον δράστη που συνδέεται με την επίθεση που έγινε στο μετρό του Βερολίνου, κλωτσώντας μία ανυποψίαστη γυναίκα από τα σκαλιά. 

Το περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφάλειας με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό. 

Στις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ο δράστης που σηκώνει το αριστερό του πόδι και κλωτσά δυνατά στην πλάτη την άτυχη γυναίκα στέλνοντας την αρκετά μέτρα μακριά κάτω με το κεφάλι ενώ ο ίδιος ατάραχος φεύγει. 

Η αστυνομία έχει βρεί και ανακρίνει έναν ύποπτο που εμπλέκεται στο περιστατικό, με τις αστυνομικές έρευνες να διευκολύνονται σημαντικά από τον σωματοφύλακα Michael Kuehr. O 54χρονός άντρας που έχει δουλέψει στην ασφάλεια πολλών διάσημων, όπως η Lady Gaga και η Charlize Theron, προσέφερε αμοιβή ύψους 2.000 ευρώ σε όποιον θα έδινε πληροφορίες για τον δράστη και τους τρεις συνεργούς του.  

Ο σωματοφύλακας Michael Kuehr εξήγησε πως πήρε τη απόφαση να προσφέρει την χρηματική αμοιβή δηλώνει:
«Είμαι κάθετα αντίθετος με την αυτοδικία, υπάρχουν νόμοι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως υποστηρικτή της αστυνομίας και ενθαρρύνω όσους έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή να του στείλουν e-mail.»

Ο 54χρονος  σωματοφύλακας δεν είναι ο μοναδικός που προσφέρει αμοιβή έχει εμφανιστεί και επιχειρηματίας που θα δώσει 10.000 ευρώ για να βρεθεί ο δράστης. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου