Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Επιμένει να εξαπατά τους Έλληνες ο Τσίπρας για δήθεν success story



Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Τσίπρα και ενώ κατηγορεί τον Σόιμπλε ότι δεν είναι καλά στην ψυχή τους ο ίδιος συνεχίζει να ζει στον κόσμο του υποσχόμενος success story γνωρίζοντας ότι συνεχίζει να εξαπατά εδώ και δύο χρόνια τους Έλληνες χωρίς να ξέρει και ο ίδιος τι συμβαίνει στην δικιά του ψυχή.

Το έγκλημα του Τσίπρα είναι κατα εξακολούθηση και κατά πλήρη συνείδηση ότι διαπράττει απάτη!!!

Διαβάζουμε στο thetoc.gr

Επιμένει στο success story ο Τσίπρας:Το 2017 βγαίνουμε στις αγορές

Για success story με «εντυπωσιακή αλλαγή πορείας» της ελληνικής οικονομίας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε εκδήλωση για το υπερταμείο συνεπενδύσεων.

Για success story με «εντυπωσιακή αλλαγή πορείας» της ελληνικής οικονομίας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε εκδήλωση για την ενεργοποίηση του υπερταμείου συνεπενδύσεων. «Σταθεροποιήσαμε το τραπεζικό μας σύστημα με μια πολύ πετυχημένη ανακεφαλαιοποίηση» είπε και προέβλεψε ότι το 2017 η Ελλάδα θα επιτύχει «αυτόνομη έξοδο στις αγορές».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να κλείσει εγκαίρως η δεύτερη αξιολόγηση ώστε να μην αμφισβητηθεί το θετικό μομέντουμ, που, όπως είπε, έχει δημιουργηθεί. Παράλληλα, διατύπωσε τη βαθιά του πεποίθηση ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκός θεσμός που να επιθυμεί να παραμείνει η Ελλάδα στο πολυετές τούνελ που είχε μπει.  

Η οικονομία σήμερα βρίσκεται στο κατώφλι ανάκαμψης και η αλλαγή πορείας είναι ιστορικών διαστάσεων, αν αναλογιστεί κανείς ότι η οικονομία βρέθηκε πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού, επισήμανε ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλέστηκε μάλιστα έκθεση του ΟΟΣΑ σύμφωνα με την οποία η χώρα μας κατατάσσεται πρώτη στις μεταρρυθμιστικές αλλαγές για το 2015. Mια μεταρρυθμιστική προσπάθεια που αναγνωρίζεται από διεθνείς οργανισμούς ευρωπαϊκούς θεσμούς και σχεδόν όλες τις χώρες του Eurogroup, στο οποίο είναι δύσκολο να υπάρξει πάντα ομοφωνία συμπλήρωσε.  Το νέο ταμείο θα συγκεντρώσει πόρους 260 εκατ. ευρώ με θετικό αντίκτυπο στην οικονομία άνω του ενός δισ., όπως υπολόγισε ο κ. Τσίπρας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου