Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Reuters : Νεκρός στο Μιλάνο ο Τυνήσιος τζαχντιστής της επίθεσης στο Βερολίνο



Σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς σκοτώθηκαν δύο Ισλαμιστές, ένας εκ των οποίων είναι ο 24χρονος Τυνήσιος που φώναξε «Αλλαχου Ακμπαρ» και πυροβόλησε τον αστυνομικό πριν πεθάνει.

Το ανησυχητικό είναι ότι διέσχισε ανενόχλητος τη μισή Ευρώπη και έψαχνε καταφύγιο στην Ιταλία, που ζούσε τα τελευταία χρόνια, το γερμανικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι στο σακίδιο του βρέθηκε εισιτήριο που αποδεικνύει ότι στην Ιταλία έφτασε από την Γαλλία, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για το πώς βρέθηκε εκεί. 

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στην περιοχή Σαν Τζιοβάνι του Μιλάνο στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής σκοτώθηκαν δύο Ισλαμιστές, ένας εκ των οποίων προτού πεθάνει φώναξε «Αλλάχου Ακμπαρ» κατά τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.


Οι αστυνομικοί του Μιλάνο σταμάτησαν δύο άντρες για τυχαίο έλεγχο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο άντρας φώναξε «Αλλαχου Ακμπαρ», πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό ενώ αμέσως μετά δέχθηκε τα πυρά των Ιταλών και έπεσε νεκρός.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου