Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ντόρα Μπακογιάννη σε Flashnews.gr : «Σε περιόδους κρίσεων αναδεικνύεται η ηγεσία του αύριο. Αυτή την ηγεσία θέλουμε να αναδείξουμε»



Με στόχο την ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων νέων ανθρώπων που ασχολούνται ή θέλουν αν ασχοληθούν με την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά η Πολιτική Ακαδημία  του Ιδρύματος Konrad Adenauer σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Με τη συμμετοχή αρκετών νέων , οι εργασίες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων  άρχισαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής.

Εκ μέρους του Ιδρύματος Κ.Μητσοτάκη, συμμετείχε η Βουλευτής της ΝΔ κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μιλώντας αποκλειστικά στο Flashnews.gr  ανέφερε:

«Το Ίδρυμα Μητσοτάκη και το Ίδρυμα Adenauer από κοινού κάνουμε μια εκδήλωση και απευθυνόμαστε στους νέους. Το ερώτημα είναι: Πολιτική:  Και εάν ναι γιατί:

Η πραγματικότητα είναι ότι σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, όπως αυτές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς, οι νέοι άνθρωποι το σκέπτονται διπλά. Να μπουν στην πολιτική, να δοκιμάσουν την τύχη τους:  Έχουν πιθανότητες μέσα από αυτή την κοινοβουλευτική δημοκρατία, να διακριθούν: Μπορούν να το αντέξουν ή δεν μπορούν:

Αυτά τα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν εκείνοι και θα προσπαθήσουμε να τα απαντήσουμε και εμείς και κυρίως εγώ, η οποία έχω την ευθύνη αυτή την φορά να τους πείσω ότι τελικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με την πολιτική.

Είναι το ύψιστο λειτούργημα, όπως είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα όσο υπάρχουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να βγούν σε αυτή την διαδικασία. 

Εμείς λοιπόν τους καλούμε να έρθουν κοντά μας, να δοκιμάσουν την τύχη τους. Να ξέρουν ότι οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοιχτές για όλους. Η ΝΔ δεν είναι το κλαμπ των ολίγων εκλεκτών. Είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα το οποίο επιθυμεί να έχει νέους ανθρώπους στις τάξεις του και να τους δώσει την ευκαιρία, πραγματικά να πάνε μπροστά.

Η αλήθεια είναι ότι σε περιόδους κρίσης, αναδεικνύεται η ηγεσία του αύριο. Αυτή την ηγεσία θέλουμε να αναδείξουμε».




Πηγή : Flashnews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου