Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Σκουρλέτης: Πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών



Εκλογές μετά από αδιέξοδο με τους δανειστές είναι ένα ενδεχόμενο που από το 2010 βλέπουμε κάθε 2-3 μήνες, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών

Πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών, τόνισε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. 

Ο κύριος Σκουρλέτης, μιλώντας στην «Αυγή», επισήμανε πως «οι εκλογές δεν αποτελούν επιλογή της κυβέρνησης γιατί δεν συνιστούν στις παρούσες συνθήκες λύση», όμως, πρόσθεσε, «ζούμε σε συνθήκες μη κανονικότητας, οπότε «πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών»: «Το ενδεχόμενο εκλογών μέσα από ένα αδιέξοδο στις σχέσεις με τους δανειστές είναι κάτι το οποίο βλέπουμε από το 2010 σχεδόν κάθε δύο - τρεις μήνες».

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός επιτίθεται στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δηλώνοντας πως θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και άρα ζητά επιτακτικά την συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα. «Αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Αφορά ενδεχομένως αύριο τη Γαλλία και την Ιταλία, Είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών να επιβάλλει μέτρα στους Γάλλους πολίτες διότι αυτό φέρνει στη θύμισή τους ότι η μεγάλη ηττημένη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, η Γερμανία, με έναν άλλο τρόπο επιβάλλει σήμερα τις επιλογές της», είπε.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου