Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ζαχαριάδης νομίζει δεν είναι σίγουρος για το ότι ο Παρασκευόπουλος είπε αθλιότητες



Ο Ζαχαριάδης αντί να καταδικάσει ρητά και κατηγορηματικά τα όσα είπε το στέλεχος του κόμματος τους και πρώην υπουργός τους για τις σχέσεις του κόμματος του με την Χρυσή Αυγή και ειδικά για το κάψιμο της σημαίας, είπε απλά ότι νομίζει!!

ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 : 

«Νομίζω ότι η δήλωση που έκανε ο κ. Παρασκευόπουλος και αναφορικά με το ζήτημα της σημαίας αλλά κυρίως με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, έχει μία σημαντική απόσταση σε σχέση με αυτά τα οποία έχουμε αποφασίσει συλλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια» 

Ο Ζαχαριάδης αντί να κατακεραυνώσει τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου, είπε ότι τον κάλυψε η διορθωτική του δήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά : «Εκτιμώ ότι η τοποθέτησή του ήταν πιο πολύ επιστημονικού χαρακτήρα και πολιτικής αποτελεσματικότητας παρά μία πολιτική θέση. Άλλωστε στη δήλωση του αναφέρει ότι είναι απολύτως ενάντιος στη βεβήλωση των συμβόλων και ότι η πιο αποτελεσματική καταδίκη είναι η πολιτική περιθωριοποίηση. Άρα κάθε άλλο μπορούμε να προσδώσουμε στον κ. Παρασκευόπουλο μία τέτοια ανάλυση και μία τέτοια λογική. Βεβαίως η πρόταση η οποία κάνει, επιδέχεται σκληρής κριτικής».

Αυτά τα νομίζω και τα εκτιμώ είναι Συριζαίικα τερτίπια και απέχουν σοβαρότητας εξοργίζοντας περισσότερο τους Έλληνες ειδικά το ότι δεν έχει ακουστεί ακόμα τίποτα από την μεριά του Μαξίμου που να καταδικάζει την αποποινικοποίηση για το κάψιμο της σημαίας που ζητάει ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου