Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η υπεροχή της αριστεράς είναι αυταπόδεικτη! Είπε ο Τζανακόπουλος και δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα γέλια




Ο Τζανακόπουλος έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του και είπε να απαντήσει στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος έκανε εχθές επίθεση στην κυβέρνηση από το Βήμα της βουλής.

Η απάντηση που έδωσε ο Τζανακόπουλος περιείχε το "Η υπεροχή της αριστεράς είναι αυταπόδεικτη" και από την ώρα που το άκουσαν και το διάβασαν οι Έλληνες πολίτες έχουν πέσει κάτω από τα γέλια και οι περισσότεροι έχουν τρομάξει να σηκωθούν. 

Μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος όπως και το σύνολο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν κυκλοφορεί στους δρόμους για να πιστοποιήσουν ότι η υπεροχή της αριστεράς δεν υφίσταται ούτε στο 8% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Για την ιστορία ο κ. Τζανακόπουλος είπε ακριβώς απατώντας στον Γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη :

«Η υπεροχή της αριστεράς είναι αυταπόδεικτη αν κάποιος θα είχε την όρεξη να ακούσει την ομιλία του κ. Αυγενάκη και αν άκουγε τις χυδαίες επιθέσεις που εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό, αναπαράγοντας από το βήμα της Βουλής τους γνωστούς λιβέλους της πιο σκοτεινής πλευράς του διαδικτύου. Εν πάση περιπτώσει αφού ο κ. Αυγενάκης ενθουσιάστηκε ακούγοντας τον εαυτό του να μιλάει, μπορούμε όλοι μαζί να αφήσουμε στη λήθη όλα όσα είπε ανεξαρτήτως της ετυμολογίας της»

Πάρτο αλλιώς εκπρόσωπε γιατί έχεις βρει και δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα γέλια!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου