Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Στα τέσσερα η αγαπημένη στάση του Τσίπρα και της κυβέρνησης




Κώστας Βουκελάτος

Ο αυτοξευτελισμός της κυβέρνησης είναι η πάγια τακτική της και η ξεφτίλα είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει ξεφτιλίζοντας παράλληλα τους Έλληνες και την χώρα διεθνώς.

Ξέρουν ότι είναι ανεπαρκής και ανίκανοι να κυβερνήσουν ξέρουν ότι μόλις πέσουν θα διαλύσουν και οι Έλληνες θα έχουν μια πάρα πολύ πικρή ανάμνηση για την αριστερή παρένθεση έτσι η διατήρηση της εξουσίας είναι αυτοσκοπός και θα κάνουν τα πάντα να κερδίσουν χρόνο στις καρέκλες και στους μισθούς που λαμβάνουν.

Είναι τόσο τραγικά άθλιοι με όλη την σημασία της λέξης που στο εσωτερικό ο Τσίπρας το παίζει κόκορας ενώ στην Ευρώπη ξεπουπουλισμένη κότα .

Νομίζουν ακόμα οι ανίκανοι ότι βάζοντας τον αναξιόπιστο Τσίπρα να πετάει παραπλανητικές κουβέντες εξαπάτησης στο εσωτερικό θα έχει τους Έλληνες στην τσίτα και χαρούμενους για την κυβερνησάρα του έχει.

Ποιος θα ξεχάσει τον Τσίπρα με την νέα απάτη που προσπάθησε να στήσει με έκτακτο διάγγελμα για την 13η σύνταξη που είχε δεσμευθεί και ΘΑ έδινε, η οποία τελικά στους δανειστές έγινε εφάπαξ επίδομα;

Ξεχνάμε το περίφημο ύφος Τσίπρα κόκορα που έλεγε και προειδοποιούσε δήθεν τους δανειστές, παραπλανώντας παράλληλα τους πολίτες ότι δεν θα ρωτήσει κανένα πώς θα μοιράσει το πλεόνασμα;

Τι γράφει η υπογεγραμμένη επιστολή Τσακαλώτου που σημειώνω ότι ο ίδιος είναι στους 53 δήθεν αντιμνημονιακούς του Σύριζα;

 Μέτρο για τις συντάξεις και εφάπαξ πληρωμή η 13η σύνταξη που ανακοίνωσε ο Τσίπρας λέει η επιστολή!!!

Δεν θα ξαναπάρουμε  τέτοια μέτρα θα συμφωνούνται με τους θεσμούς πρώτα!! Απάντηση στον κόκορα ου δεν θα ρωτάει κανένα!!

Κοινώς στα τέσσερα σύντροφοι για να κρατήσουμε τις καρέκλες μας στα τέσσερα και δεν σηκωνόμαστε γιατί θα φύγουμε νύχτα.

Αυτή την άθλια κυβέρνηση έχει δυστυχώς η χώρα μας την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών και το εάν είναι μέρα η νύχτα που θα φύγει αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι θα φύγει και σύντομα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου